Bel ons nu 0412 455496

Te koop: CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle 1e verdieping

Adres: Bergstraat, 5051 HC Goirle
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 99 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop
Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle
€ 484.696,- v.o.n.
Nieuw in verkoop

Algemeen

Zelfstandig wonen in een vitale gemeenschap. Tussen mensen die naar elkaar omzien én elkaars privacy respecteren. Op een historische en prachtige plek. Dichtbij dorpscentrum en voorzieningen, natuurgebieden en uitvalswegen. Dan hebben we het over Havephof aan de Bergstraat in Goirle. Van de zestien nog te verbouwen woningen, in het voormalig Havep kantoor en het achterliggende industriële pand,... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05798
Vraagprijs € 484.696,- v.o.n.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2024
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 99 m²
Inhoud 376 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel

Beschrijving

Zelfstandig wonen in een vitale gemeenschap. Tussen mensen die naar elkaar omzien én elkaars privacy respecteren. Op een historische en prachtige plek. Dichtbij dorpscentrum en voorzieningen, natuurgebieden en uitvalswegen. Dan hebben we het over Havephof aan de Bergstraat in Goirle. Van de zestien nog te verbouwen woningen, in het voormalig Havep kantoor en het achterliggende industriële pand, zijn er nog enkele vrij.

Projectomschrijving
De koopwoningen variëren van 55m2 tot 115m2; zes op de begane grond van het kantoor en zes op de 1e verdieping. In het industriële pand erachter komen vier grondgebonden huurwoningen. Alle appartementen zijn energievriendelijk met een privé-buitenruimte (loggia, balkon of terras). Allen levensloopbestendig en grenzend aan de gezamenlijke binnentuin. Bovendien worden de appartementen nagenoeg klaar opgeleverd, waaronder een keuken (keukencheque t.w.v. € 9.000,- bij geselecteerde keukenleverancier) en sanitair (t.w.v. € 6.000,- bij geselecteerde keukenleverancier) en wand- en vloertegels in de sanitair-ruimten. Nadat u de sleutel heeft ontvangen hoeft u alleen nog de wanden en vloeren af te werken. De appartementen zijn energievriendelijk en worden opgeleverd met een luchtwarmtepomp -waarmee u het appartement kunt verwarmen en (beperkt) koelen-, boiler, WTW-installatie, HR++ beglazing en de vloer, wanden en dak zijn (na)geïsoleerd en 4 stuks zonnepanelen.
Achter het project strekt zich het Land van Anna uit, waar de komende jaren een groene woonwijk aan de Nieuwe Leij herrijst. Havephof echter opereert zelfstandig en wel als CPO: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent meedenken, meepraten, en mee besluiten want we zijn immers zelf de ontwikkelaar van deze prachtige locatie. Hoe eerder u instapt, hoe meer inbreng u heeft.

Collectief
Collectief betekent eveneens dat u mede-eigenaar wordt van gemeenschappelijke ruimtes: de royale tuin en ontmoetingsruimte met buitenterras, de multifunctionele kamer en liften, de fietsenstalling, de was- en klusruimte.
De CPO opereert tot de oplevering van Havephof. De Vereniging van Eigenaren wordt naar verwachting in het najaar van 2023 opgericht en later komt er ook nog een Bewonersvereniging. Twee verenigingen, omdat er ook huurders in Havephof komen te wonen in en bij het project. Via professionele verhuurders grijpen zij de kans aan om erbij te horen.

Hart
Participeren raakt het hart van woongemeenschap Havephof. Andere kenmerken? Eigenheid en nabuurschap, diversiteit en verbinding, zorgvuldig en duurzaam, gericht op de maatschappij van vandaag en die van de toekomst. Een toekomst waarin we zoveel mogelijk de regie behouden over leven, wonen en zorgen en dat samen op deze prachtige locatie. De eerste stappen hiertoe werden in 2015 gezet onder de naam ‘Voor elkaar Met elkaar’. Pas toen de Bergstraat zich in 2021 aandiende, werden dromen werkelijkheid.

Karakteristiek
Als Havephof wordt opgeleverd, hebben de architect en aannemer een megaklus geklaard. Zij zullen er in slagen om een karakteristiek pand met opvallende hoogteverschillen, weinig recht-toe-recht-aan-muren en andere verrassingen te transformeren tot moderne, comfortabele en lichte woningen met behoud van karakteristieke details en eigentijdse voorzieningen zoals warmtepomp en isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming.
Eveneens van deze tijd... waar zet ik mijn auto neer? Naast en achter Havephof, want daar liggen de openbare parkeerterreinen van het Land van Anna.

Nog even formeel: als 70% van de woningen is verkocht [eis van Woningborg], start de aannemer eind 2023 met slopen. Loopt alles naar wens, dan begint de bouw in de eerste maand[en] van 2024. De VON-prijzen zijn inclusief grond- en pandkosten, gemeenschappelijke ruimtes, ontwikkel- en bouwkosten. Bovendien worden de woningen nagenoeg klaar opgeleverd. Samen met de aannemer kunt u de woning nog voorzien van persoonlijke woonwensen. Hoe eerder u instapt, hoe meer u te vertellen heeft over het ontwerp van uw woning en de ruimtes die we delen.

Meer weten? Stuur een bericht naar de makelaar.
Op 7 juni is er een informatiebijeenkomst waar u meer aan de weet kunt komen, zodat u welbewust “ja” tegen dit project kunt zeggen.
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kunt via de Havephof-website.

Indeling

Eveneens een appartement met allure vanwege de eeuwoude elementen waarin het verleden doorzingt. Het meest ‘koele’ appartement van Havephof want op het noordoosten. Bovendien extra privacy vanwege de loggia aan de oostkant (± 9 m2).
Entree met ruimte voor de garderobe en toegang tot de woonkamer met open keuken, toiletruimte en technische ruimte. Ruime L-vormige woonkamer/keuken met toegang tot de loggia door één van de twee schuifpuien. De hoge raampartijen in de zijgevel zorgen voor veel lichtinval in de keuken en de slaapkamer. Vanuit de zithoek bereik je de ruime slaapkamer met mogelijkheid voor een praktische vaste kastenwand. Tevens is de badkamer bereikbaar vanuit de slaapkamer. De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken