Uw woning succesvol verhuren

Als u op zoek bent naar een actieve makelaar op het gebied van woningverhuur, dan bent u bij Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaars aan het juiste adres voor de verhuur van uw huis in de regio Bernheze, Oss, Uden en Landerd.

Start verhuur

Allereerst heeft u een geheel vrijblijvend gesprek met één van onze deskundige makelaars. In dit gesprek stellen wij vast of uw woning in de geliberaliseerde sector valt. Is dit het geval dan krijgt u vervolgens professioneel advies omtrent:

= hoogte van de huurprijs

= vaststellen van de servicekosten

= optimale verhuurstrategie

= fiscale en financiële adviezen

= eventuele risico's die het verhuren van uw woning met zich meebrengt

Vervolgens bieden wij uw woning te huur aan. Onze actieve marktbenadering verzekert u van de hoogste mogelijke opbrengst. Wij maken gebruik van de meest actuele interactieve mogelijkheden, waaronder Social Media. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een uitgebreide en een tot in de puntjes verzorgde presentatie, zowel op diverse websites als in een full colour (digitale) brochure.

Indien uw woning een appartement is, controleren wij tevens het huishoudelijk reglement en de splitsingsakte om te verifiëren of de verhuur van uw appartement is toegestaan vanuit de Vereniging van Eigenaren.

Een belangrijke doelgroep in de huurmarkt vormen de zogenaamde "expats". Expats zijn medewerkers van bedrijven die vanuit het buitenland in Nederland komen werken en zich hier voor een bepaalde periode vestigen. Deze groep heeft met name interesse in een huurwoning in plaats van een koopwoning. Deze groep wordt dikwijls begeleid door zogenaamde relocation bureaus om geschikte huisvesting te vinden gedurende het verblijf in Nederland. Deze bureaus informeren wij actief omtrent de huurwoningen in onze portefeuille.

Daarnaast is er uiteraard ook een grote groep woningzoekenden wiens voorkeur bewust uitgaat naar huren boven kopen.

Credit check aspirant huurder

Het inschrijfformulier die aan de aspirant huurder door ons verstrekt wordt, vormt een belangrijke basis voor de "(credit) check" van de aspirant huurder. Op dit formulier dient hij persoonlijke en financiële gegevens in te vullen. Tevens dient aspirant huurder, wil hij in aanmerking komen, het paspoort, werkgeversverklaring, arbeidscontract alsmede recente salarisstroken te laten zien (originelen). Indien gewenst, organiseren wij een ontmoeting tussen u en aspirant huurder, zodat u kunt kennis maken en zelf een indruk kunt krijgen van de kandidaat.

Kortom een compleet verkooppakket van A tot Zonder Zorgen