Aankoop bedrijfspanden

Bij de aankoop van uw bedrijfspand wordt u goed en vakkundig geadviseerd door één van onze makelaars, waarbij specifieke wensen goed worden geïnventariseerd. Hierbij kunt u vertrouwen op deskundigheid in bouwkundige-, financiële-, en juridische zaken

In 6 stappen naar uw nieuwe bedrijfspand

= Inventariseren wensen
In een persoonlijk gesprek gaan w uw wensen inventariseren.

= Informeren nieuwste aanbod
Dagelijks wordt u door ons op de hoogte gehouden van het meest actuele aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. Door middel van ons uitgebreide netwerk krijgt u ook de objecten die niet via Funda in Business worden aangeboden.

= Uw nieuwe bedrijfspand gevonden
Wij gaan met u mee naar diverse bezichtigingen voor de verdere advisering.

= Advisering
Op basis van o.a. recente transactiegegevens, de bouwkundige staat, evt. financiële status van Vereniging van Eigenaars (indien van toepassing), bestemmingsplannen, et cetera, bepalen we de waarde van het betreffende object en geven u advies.

= Onderhandeling
In nauw overleg met u bepalen wij de onderhandelingsstrategie. Alles is er op gericht om het pand voor de scherpst mogelijke prijs en tegen de beste condities aan te kopen.

= Juridische afwikkeling
Op basis van de gemaakte afspraken wordt vervolgens een koopovereenkomst opgesteld en beoordelen wij het uiteindelijke contract en de bijbehorende financiën voor u.

= Aftersales
Vanzelfsprekend staan wij u ook na de aankoop van uw nieuwe bedrijfspand met raad en daad terzijde.

Wilt u uitvoerig en gedetailleerd weten wat Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakaars allemaal bij de aankoop van een bedrijfspand voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.