Aankoop woning

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een nieuwe woning?

Heeft het grote aanbod in de regio uw interesse gewekt en overweegt u een nieuwe woning te kopen?

Wij zijn gespecialiseerd in aankoopbegeleiding voor bestaand onroerend goed en onderscheiden ons in de regio met het unieke aankoop-plan.

Onze werkwijze:
Zodra u heeft aangegeven in welk pand u geïnteresseerd bent gaan wij meteen voor u aan de slag. We plannen op korte termijn een afspraak om samen met u het pand op te nemen. Tijdens deze opname zal met name gekeken worden naar het afwerkingniveau, technische staat en prijs / kwaliteitsniveau. Aansluitend zullen de bevindingen samen met u besproken worden. Hierbij wordt uitvoerig stil gestaan bij de kosten voor het achterstallige onderhoud en de goede en minder goede eigenschappen van het pand. Indien het enthousiasme voor de woning blijft bestaan zal de getaxeerde waarde worden vastgesteld.

Om u financieel te beschermen tegen uw emoties zullen wij namens u de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Tijdens de onderhandelingen blijft u van elke ontwikkeling op de hoogte en bespreken we elke stap.

Als we mondeling tot een overeenkomst zijn gekomen verstrekken we de benodigde gegevens aan de verkopende partij om de (concept)koopovereenkomst op te maken. Nadat het concept door ons is goedgekeurd kan de originele koopovereenkomst worden opgemaakt. De originele koopovereenkomst zal samen met u (in duidelijke taal) worden doorgesproken waarna hij kan worden ondertekend.

Op de dag van de levering van de woning staan we uiteraard wederom voor u klaar. Samen met u doen we de eindinspectie om te bekijken of de woning conform afspraak wordt geleverd. Is alles akkoord, dan gaan we samen met u naar de notaris om het geheel af te ronden.

Is uw interesse gewekt of wenst u vrijblijvende informatie, laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Download de brochure