Bel ons nu 0412 455496

Verkocht: Strausslaan 38, 5384 CX Heesch

Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 384 m²
Woonoppervlakte 152 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 629.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Aan een fijne woonstraat met ruime brede kavels ligt op een mooi perceel van 384m² eigen grond de Strausslaan 38, een prima onderhouden en gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein (oprit met carport) en een sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuin. Het woonhuis is in 1986 gerealiseerd en later aan de rechterzijde uitgebouwd, heeft een warme... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05831
Vraagprijs € 629.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zondag 18 februari 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1986
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 384 m²
Woonoppervlakte 152 m²
Inhoud 555 m³
Oppervlakte externe bergruimte 10,5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 20 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In bosrijke omgeving
In woonwijk
Nabij school
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Intergas Hre
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2021
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft een rookkanaal Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Heesch B 5746 Heesch B 5746
Perceeloppervlakte 384 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Aan een fijne woonstraat met ruime brede kavels ligt op een mooi perceel van 384m² eigen grond de Strausslaan 38, een prima onderhouden en gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein (oprit met carport) en een sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuin. Het woonhuis is in 1986 gerealiseerd en later aan de rechterzijde uitgebouwd, heeft een warme uitstraling en de ruimtes zijn er praktisch, strak en keurig ingericht. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 152m² en is onder andere ingericht met een ruime lichte woonkamer, een moderne keuken met tuingerichte eethoek, een inpandige berging (eventueel te gebruiken voor een aan huis gebonden beroep), vier prima formaat slaapkamers, een luxe badkamer en een voor meerdere doeleinden te gebruiken 2e verdieping. De ligging is gunstig; op korte afstand van de bruisende dorpskern met haar vele winkels, supermarkten, speciaalzaken en gezellige restaurants, maar ook op loopafstand van scholen, kinderdagopvang, sportverenigingen, allerhande zorgfaciliteiten en het fraaie natuur- en wandelgebied Hooge Vorssel/Bomenpark. Ook de ontsluiting richting snelwegen A59 en A50 is prima.

Indeling

De woning wordt betreden via de lichte hal, die door de aanwezige sfeervolle vide extra ruimtelijk is. Naast de garderobe en open trapopgang treffen we er de moderne toiletruimte (met wandcloset en fonteintje) en de toegangsdeuren naar zowel (links) de inpandige berging als (rechts) de woonkamer. De entree/hal is keurig afgewerkt met een gecoate grindvloer, licht gestucte wanden en een licht stucwerk plafond met sierlijsten. De inpandige berging -waar zich ook de gemoderniseerde meterkast bevindt- heeft een oppervlakte van circa 10m² en is afgewerkt met een gecoate grindvloer, gestucte wanden en plafond met lichte houten schroten. Onder andere het witgoed en de jonge cv-combiketel uit 2021 staan er opgesteld. De inpandige berging zou bijvoorbeeld ook dienst kunnen doen als praktijkruimte of speelkamer. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van circa 40m² en kan op verschillende wijzen ingericht worden, bijvoorbeeld met een rondom de gashaard gesitueerde gezellige zithoek en speel-/werk- of leeshoek. Het daglicht kan er in ieder geval van alle kanten toetreden, waardoor er een zeer aangename leefruimte is ontstaan. De woonkamer is afgewerkt met een mooie getrommelde, geoliede eikenhouten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten en inbouwspots. Via dubbel openslaande tuindeuren staat de woonkamer ook nog eens in direct contact met het zonneterras van de achtertuin. Aansluitend aan de woonkamer komen we eerst de eethoek met een prachtig uitzicht op de achtertuin tegen, en die weer een mooi verbindingsstuk vormt naar de half open keuken. De stijlvolle keuken is van alle gemakken voorzien; zo beschikt zij over een granieten werkblad, de nodige kast- en laderuimte en allerhande keukenapparatuur zoals een koelkast, vriezer, combimagnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ook de keuken is afgewerkt met een gecoate grindvloer, licht gestucte wanden en een licht stucwerk plafond met sierlijsten en inbouwspots. Middels een loopdeur is via de keuken (de “achterom”) de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping treffen we naast de overloop met vide vier slaapkamers en een moderne, luxe badkamer aan. De slaapkamers zijn voorzien van een pvc-vloer met visgraat motief, gespacte wanden en een licht schrotenplafond. De oppervlakten bedragen respectievelijk circa 15m², 15m², 10m² en 10m². In één van de slaapkamers bevindt zich de vaste trapopgang naar de 2e verdieping; deze kunnen indien gewenst van elkaar "gescheiden" worden door het plaatsen van een tussenwand (zie twee toegevoegde impressiefoto's). De grotendeels betegelde/deels licht gestucte badkamer is ingericht met een hoekligbad, inloopdouche, wandcloset, designradiator en vaste wastafel met meubel. De aanwezige raampartij zorgt er voor fijne daglichttoetreding en extra natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping

Op de 2e verdieping (met in het midden een stahoogte van circa twee meter) bevindt zich een praktische voor-/bergzolder met aansluitend een (voormalige) slaapkamer/opslagruimte.

Tuin

Naast de keurig ingerichte voortuin met strakke haag, borders met siergrind en planten, lei-linden en een looppad langs de rechterzijde van de woning heeft de Strausslaan 38 een evenzo fraaie als onderhoudsvriendelijke achtertuin. Gelegen op het Oosten biedt zij met twee zonneterrassen en een overkapping/veranda altijd wel een plekje in de zon of schaduw. Grote terrastegels, sierbestrating, een mooi afwisseling in de aanwezige erfafscheidingen, een water-ornament, twee tuinbergingen en een kleine overkapping voor de fietsen maken deze tuin helemaal af! De achtertuin is zowel via de oprit/carport links van de woning als via een looppad aan de rechterzijde van de woning bereikbaar.

Bijzonderheden

De woning heeft een inhoud van ruim 550m³ en is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazing (deels HR++), waardoor zij over een energielabel C beschikt.
De carport heeft een oppervlakte van circa 20m², de tuinbergingen hebben een oppervlakte van ca. 7m² en 4m² en de grote overkapping/veranda beslaat zo’n 14m².
Het buitenschilderwerk heeft in 2018 plaatsgevonden en is in 2022 nog nagelopen. Het binnenschilderwerk heeft in 2020 en 2023 plaatsgevonden.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken