Bel ons nu 0412 455496

Verkocht: Zilverhof 6, 5505 LJ Veldhoven

Type object Woonhuis, bungalow, twee onder een kap woning, semibungalow
Perceeloppervlakte 275 m²
Woonoppervlakte 129 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 599.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Projectomschrijving
Een klein buurtje in de grote nieuwbouwbuurt Zilverackers met in totaal 38 woningen in 4 verschillende woningtypen. De 38 zeer energiezuinige woningen zijn ontwikkeld in opdracht van een bewonerscollectief (CPO = Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Alle woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping en zijn daardoor toekomstbestendig. De woningen... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05743
Vraagprijs € 599.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 23 oktober 2023
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, twee onder een kap woning, semibungalow
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 275 m²
Woonoppervlakte 129 m²
Inhoud 498 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Veldhoven C 5292 Veldhoven C 5292
Perceeloppervlakte 275 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Projectomschrijving
Een klein buurtje in de grote nieuwbouwbuurt Zilverackers met in totaal 38 woningen in 4 verschillende woningtypen. De 38 zeer energiezuinige woningen zijn ontwikkeld in opdracht van een bewonerscollectief (CPO = Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Alle woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping en zijn daardoor toekomstbestendig. De woningen zijn gesitueerd rondom groene hofjes. Samen delen zij onder andere een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Woongemeenschap Zilverhof
Toekomstige bewoners hechten aan privacy en vrijheid, maar zij kiezen bewust voor een woonvorm waar zij hun buren kennen, waar zij elkaar ontmoeten op het hof, in de tuin of gezamenlijke ontmoetingsruimte. Zij willen een veilige, prettige en zorgzame woonomgeving realiseren en waar nodig elkaar als goede buren helpen. Toekomstige eigenaren zijn voor 1/38e deel eigenaar van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met aangrenzend terras, gemeenschappelijke tuin en twee parkeerhoven. Dit is opgenomen in genoemde prijs van de woningen.
Het project is geschikt voor 50-plussers, maar ook gezinnen of jongere huishoudens die samen met buren voorzieningen willen delen en zich thuis voelen bij de woonvisie zijn welkom.

Bouwnummer 38 is een 2/1-kap semi bungalow, gelegen aan de bloemenhof met achtertuin op het zuidwesten.

Indeling

Royale entree met toegang tot de toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de entree bereik je de keuken aan de voorzijde van de woning. De raampartijen zorgen voor de nodige lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Middels de schuifpui bereik je de achtertuin. De inpandige berging met witgoedaansluiting is bereikbaar vanuit de woonkamer. Slaapkamer met aansluitend de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en een toilet.

Eerste verdieping

Middels vaste trap bereikbare 1e verdieping, thans een royale open ruimte (onbenoemde ruimte) en een technische ruimte. Indien gewenst kan de onbenoemde ruimte naar eigen wens heringedeeld worden. De technische installatie zal in de technische ruimte gepositioneerd worden. Het dakraam aan de voorzijde van het dakvlak en het zijraam nabij de trapopgang zorgen van voldoende lichtinval.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en uitgevoerd met een houten buitenberging.

Bijzonderheden

Wonen met buren die er voor elkaar willen zijn als dat nodig is en die het samen gezellig hebben.
Samen eigenaar van het Zilverhuis. Een plek voor ontmoeting, beschikbaar voor door één of meer bewoners georganiseerde activiteiten zoals samen eten, samen voetbal kijken, bridge, quilten, yoga en wat bewoners verder nog willen organiseren.
Tevens is er een atelier, kleine vergaderruimte, klusruimte beschikbaar voor bewoners in het Zilverhuis.
De prijs van de gemeenschappelijke voorzieningen is opgenomen in de VON-prijs van de woningen. De bewoners van de 38 woningen zijn gezamenlijk eigenaar, verenigd in een vereniging van Mandeligheid. Zij maken samen afspraken over gebruik, beheer en inrichting.
Een kans voor mensen met groene vingers om mee te werken in de gezamenlijke moestuin en hoftuinen (geen verplichting).
Dichtbij Veldhoven Dorp en op fietsafstand van Eindhoven.
Een veiliggestelde toekomst door toekomstbestendig te bouwen. Woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn drempelvrij.
Woningen liggen rondom drie hofjes; ieder met een eigen sfeer.
Energiezuinig met onder andere een warmtepomp met bodemlus, zonnepanelen, Warmte Terug Win-installatie, triple (HR+++) beglazing en vloerverwarming. De warmtepomp kan de woning -naast verwarmen- ook passief koelen.
Woningen liggen aan een autovrij erf in een autoluwe omgeving. Laadpaal aanwezig op parkeerterrein.
Hoogwaardige dorpse en eigentijdse architectuur met oog voor detail.

Foto's

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken