Bel ons nu 0412 455496

Te koop: Brabantring 38, 5672 EE Nuenen

Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 86 m²
Aanvaarding In overleg
€ 447.000,- v.o.n.

Algemeen

Locatie
De appartementen worden gebouwd in Nuenen en komen op de plaats van de voormalige basisschool De Mijlpaal, aan de Brabantring in Nuenen-Zuid. De ligging is bijzonder gunstig; dichtbij een winkelcentrum, een gezondheidscentrum en een bushalte en fraai gelegen aan een waterpartij met veel groen.
Nuenen is een aantrekkelijke gemeente in Zuidoost-Brabant, op fietsafstand van Eindhoven en... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05769
Vraagprijs € 447.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 5 mei 2023
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 86 m²
Inhoud 258 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 7 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 28 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Uitrusting
Heeft schuur/berging Ja

Beschrijving

Locatie
De appartementen worden gebouwd in Nuenen en komen op de plaats van de voormalige basisschool De Mijlpaal, aan de Brabantring in Nuenen-Zuid. De ligging is bijzonder gunstig; dichtbij een winkelcentrum, een gezondheidscentrum en een bushalte en fraai gelegen aan een waterpartij met veel groen.
Nuenen is een aantrekkelijke gemeente in Zuidoost-Brabant, op fietsafstand van Eindhoven en Helmond. Het levendige Nuenen, met een uitstekend winkel- en horeca-aanbod, wordt omgeven door het karakteristieke Brabantse coulisselandschap en het Broek, waar natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers ruimschoots aan hun trekken komen.
De Mijlpaal ontwikkelt in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) 19 toekomstbestendige appartementen voor 55-plussers. Samen ontwikkelt en bouwt het bewonerscollectief een appartementengebouw in 3 woonlagen met lift. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Projectomschrijving
Het project omvat in totaal 19 toekomstbestendige, energiezuinige corridor-appartementen. Alle appartementen hebben een privé-buitenruimte in de vorm van een balkon of terras/tuin. De toekomstige bewoners delen een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een klusruimte, een logeerkamer, een gemeenschappelijke tuin en een fietsenberging. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (openbaar parkeren).
De vrij op naam prijs is exclusief de kosten van de eigen keuken.

Duurzaam wonen en leven
Het gebouw voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen op het gebied van beperking van energieverbruik; de appartementen zijn gasloos en worden voorzien van vloerverwarming en bodemwarmtepomp en een warmtepompboiler. De ventilatie in het appartement wordt aangestuurd middels een zogenoemde warmte-terug-win-installatie. Zonnepanelen zijn facultatief. Nieuwbouw betekent duurzaam en comfortabel wonen.

De Mijlpaal
Bewoners van De Mijlpaal werken samen aan het ontwikkelen van appartementen waar het comfortabel wonen is, maar ook aan een woonomgeving waar goed nabuurschap vanzelfsprekend is. Ieder heeft zijn eigen appartement, maar samen delen zij gemeenschappelijke voorzieningen waar ze elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen organiseren voor en door bewoners en soms ook voor mensen uit de buurt. Hierbij kan gedacht worden aan samen eten, lezingen, sporten, tuinieren, een leesclub, muziek maken, koffie-uurtje etc., maar alles zonder verplichting of sociale druk.
Zowel aan de zuid- als aan de noordzijde bevindt zich de gemeenschappelijke tuin. Als goede buren willen de bewoners elkaar kennen, ontmoeten en elkaar waar nodig helpen. Zij stimuleren elkaar om actief in het leven te staan.

Inrichting gemeenschappelijke ruimten en tuin
Kopers moeten rekening houden met extra kosten t.b.v. de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten en tuin.

Indeling

Dit appartement op het noorden is gelegen op de tweede verdieping van het complex en heeft over de gehele breedte van het appartement een balkon van maar liefst 28m2.
De ruim opgezette entree geeft toegang tot de verschillende ruimtes in het appartement, waaronder een separate toiletruimte, een garderobenis, een royale slaapkamer (ca. 15m2) , een slaap-/werkkamer (ca. 9m2) en de badkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer. De inpandige badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Vanuit de keuken bereik je de technische ruimte met opstelplaats van witgoed en de gehele technische installatie. De meterkast en privé-berging zijn bereikbaar vanaf de centrale gang.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken