Omschrijving

Fors uitgebouwde 2/1-kapwoning met een inhoud van maar liefst 730m³, inclusief een inpandige garage, eigen oprit en onderhouds-vriendelijke tuin, gelegen op een perceel van 217m² eigen grond. De woning zelf is onder andere ingericht met een ruime L-vormige woonkamer, een moderne, uitgebouwde open keuken, een luxe badkamer en vier mooie slaapkamers.

Indeling

(geheel voorzien van een fraaie tegelvloer inclusief vloerverwarming); De woning wordt betreden via de licht afgewerkte hal met stucwerk wanden en een gestuct plafond. Vanuit de hal heeft men toegang tot de toiletruimte met modern wandcloset,  de meterkast, trapopgang, kelderkast en royale L-vormige woonkamer, welke eveneens is afgewerkt met strakke stucwerk wanden en gestuct plafond. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de uitgebouwde open keuken, gesitueerd aan de achterzijde van de woning. In de keuken treffen we een modern U-vormig keukenmeubel aan (2016) met keukenfrontjes in een lichtgrijze kleurstelling en allerhande inbouw-apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 5-pit gaskookplaat, oven  en afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens een lichtkoepel, welke voor extra veel en vooral aangename daglichttoetreding zorgen. De twee openslaande tuindeuren zorgen voor een mooie en praktische verbinding tussen keuken en achtertuin. Via de keuken is het tevens mogelijk de aangebouwde garage (met verdieping) te betreden, welke ruimte (ca. 36m² begane grond en 30m² 1e verdieping) tevens interessant is voor mensen met een aan huis gebonden beroep of om te gebruiken als speelkamer/chillroom voor de kinderen.

Eerste verdieping

Doordat de woning op de 1e verdieping (bovenop de garage) is uitgebouwd, is er veel extra woonoppervlakte ontstaan en vinden we hier drie royale slaapkamers terug, waarvan één met een heuse inloopkast. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 24m², 20m² en 8m² en zijn in een lichte kleurstelling afgewerkt. Twee slaapkamers beschikken over een strakke laminaatvoer, terwijl de ouderslaapkamer (met inloopkast) is v.v. een vloertapijt. Naast de drie slaapkamers bevindt zich op de 1e verdieping ook een moderne, luxe badkamer (2009) met ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel met meubel en wandcloset.

Tweede verdieping

Via vaste trap te bereiken overloop/voorzolder, waar men -door de aanwezige dakkapel- een mooie opstelplaats voor het witgoed heeft gemaakt. Aansluitend komen we in de ruime vierde slaapkamer (ca. 18m²). Doordat er zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel is geplaatst, biedt ook deze slaapkamer een zee aan ruimte. De slaapkamer is afgewerkt met strakke stucwerk wanden, een gestuct plafond, knieschotten en keurig vloertapijt.

Tuin

De achtertuin is compact maar privacy biedend; gelegen op het zonnige zuidwesten en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een overdekt terras, plantenborder en een deels geïmpregneerde houten, deels stenen schutting.

Bijzonderheden

Maren-Kessel is één van de jongste kerkdorpen van Noord-Brabant. In de Tweede Wereldoorlog werden de kerken van de oude dorpjes Maren en Kessel zo zwaar beschadigd dat ze niet meer konden worden herbouwd. Besloten werd een nieuwe dorpskern en een nieuwe kerk te bouwen halverwege deze twee dorpen. Zo ontstond Maren-Kessel, dat tegenwoordig samen met 20 kernen deel uitmaakt van de gemeente Oss. Maren-Kessel is een rustige woongemeenschap even ten Noordoosten van ‘s-Hertogenbosch. Het dorp telt ongeveer 1350 inwoners en ligt direct aan de Maas. Het is een gemeenschap met een gemoedelijk karakter en goede voorzieningen voor een woonkern van deze omvang. Het dorp voorziet met kinderopvang Henhaan, basischool St. Antonius, gemeenschapshuis de Nolder, Sportpark De Liesdaal en tennispark De Velmer over verschillende basisvoorzieningen. Andere voorzieningen zoals supermarkten bevinden zich op korte afstand van Maren-Kessel in o.a. het naburige Lith, Oss of Den Bosch.
https://www.youtube.com/watch?v=7g2nJI3xMiE

Kenmerken