Beschrijving

DE INSCHRIJFTERMIJN VOOR DEZE 14 NIEUWBOUWWONINGEN AAN HET RIETERF TE HEESCH IS DONDERDAG 10 JUNI JL. GESLOTEN.

14 fraaie energiezuinige en gasloze nieuwbouwwoningen aan het Rieterf, een deelgebied van nieuwbouwproject De Erven, de mooie en duurzame entree van Heesch-West. Het betreft 12 tussenwoningen en 2 hoekwoningen met een nostalgische jaren ’20 uitstraling.

De Erven is een nieuwe wijk aan de rand van Heesch. De wijk is opgedeeld in verschillende buurten, ieder met een eigen identiteit en sfeer. Zo ademen de woningen in Rieterf de jaren twintig. Dat is te zien aan de horizontale belijning, de dakoverstekken en het metselwerk met zorgvuldig gekozen details. Ook aan eigentijdse elementen ontbreekt het niet. De verschillende woningen hebben een eigen vormgeving en uitstraling, maar vormen samen toch één geheel door hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Ze staan in verbinding met andere woningen in de wijk, waardoor een mooi en evenwichtig totaalbeeld ontstaat. Kortom, het is hier fijn wonen. De woningen in de wijk Rieterf in Heesch worden gebouwd volgens alle normen die passen bij energiezuinig en gasloos wonen. De voordelen zijn legio: duurzaam, voordelig en minder energiekosten in de toekomst.

DE WONINGEN
• 12 tussenwoningen
• 2 hoekwoningen

Allerhande informatie zoals plattegronden, omschrijvingen, sfeerimpressies, woonoppervlakte, inhoud en kaveloppervlakte vindt u in de brochure.

Kenmerken