Bel ons nu 0412 455496

Verkocht: Tussenwoning Type J2 of J2s

Adres: Struisgras 35, 5384 PE Heesch
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 115 m²
Woonoppervlakte 102 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Onderdeel van nieuwbouwproject Het Vlindererf nieuwbouwproject De Erven
€ 329.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Ruimte, rust en groen nabij de dorpskern, dat zijn enkele kenmerken van nieuwbouwwijk de Erven, gelegen aan de Westrand van Heesch. Na het RIETERF (fase 1) en het BOSERF (fase 2) zal met deelgebied 3 -het VLINDERERF genaamd- een aanvang genomen worden. Er zullen 6 tussenwoningen, 2 hoekwoningen met dwarskap (waarvan één met extra erker) en 2 brede hoekwoningen met stenen berging en eigen oprit... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05748
Prijs € 329.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 2 maart 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 115 m²
Woonoppervlakte 102 m²
Inhoud 373 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Heesch F 1398 Heesch F 1398
Perceeloppervlakte 115 m²
Omvang Deel perceel

Beschrijving

Ruimte, rust en groen nabij de dorpskern, dat zijn enkele kenmerken van nieuwbouwwijk de Erven, gelegen aan de Westrand van Heesch. Na het RIETERF (fase 1) en het BOSERF (fase 2) zal met deelgebied 3 -het VLINDERERF genaamd- een aanvang genomen worden. Er zullen 6 tussenwoningen, 2 hoekwoningen met dwarskap (waarvan één met extra erker) en 2 brede hoekwoningen met stenen berging en eigen oprit gerealiseerd worden. Op de 6 tussenwoningen geldt een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van vijf jaar.

DE ERVEN IN HEESCH
Nieuwbouwwijk de Erven vormt de mooie en duurzame entree van Heesch. De ruim opgezette wijk is opgedeeld in verschillende deelgebieden, ieder met een eigen identiteit en sfeer. Zo ademen de woningen in het Rieterf de jaren twintig. Dat is te zien aan de horizontale belijning, de dakoverstekken en het metselwerk met zorgvuldig gekozen details. Ook aan eigentijdse elementen ontbreekt het er niet. De verschillende woningen hebben een eigen vormgeving en uitstraling, maar vormen toch samen één geheel door hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Het Boserf -het meest zuidelijke deel van de Erven- past goed in de dorpse en speelse opzet van de wijk; gevarieerde woningen in jaren '30 stijl met de kwaliteit van nu. Het Vlindererf komt tussen het entreegebied en het reeds gebouwde deel van de Erven te liggen en sluit naadloos aan op de bestaande bebouwing, doordat de verkaveling, straatprofielen en parkeeroplossingen in dezelfde lijn worden doorgezet. De woningen liggen veelal aan pleinen, waar voldoende ruimte is voor spelen, groen, water, verkeer en parkeren. Alle woningen staan in verbinding met elkaar, waardoor een mooi en evenwichtig totaalbeeld ontstaat. Kortom, het is hier fijn wonen.
Wonen in de Erven is ook wonen nabij het gezellige centrum van Heesch met haar supermarkten, horeca en allerlei winkels en speciaalzaken. En via verschillende uitvalswegen in de buurt ben je in een paar minuten op de snelweg A50 richting Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch. Met de fiets of bus sta je ook zo in het centrum van Oss of bij één van de treinstations in de buurt.

Bij interesse kunt u een inschrijfformulier en presentatie-setje met allerhande uitgebreide informatie over de 10 nieuwbouwwoningen bij ons opvragen. Dit kan door het sturen van een mailtje, maar bellen kan natuurlijk ook; wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar onder nummer 0412-455496.

Foto's

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken