Beschrijving

Midden in het gezellige dorpshart van Heesch bevindt zich het in 2006 gerealiseerde fraaie appartementengebouw Drie Leliën, alwaar zich op de 1e verdieping het uitstekend onderhouden driekamerappartement Schoonstraat 4c bevindt. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 77m² en is onder andere ingericht met een ruime woonkamer inclusief complete open keuken, twee (slaap)kamers, een prima badkamer en een heerlijk balkon. In de parkeerkelder beschikt men daarnaast nog over een eigen praktische berging (ca. 7m²). Door de centrale ligging kunnen we hier met recht spreken van een uitstekende ligging, want alle gewenste voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, apotheek, gemeentehuis en bijvoorbeeld cultureel centrum De Pas bevinden zich op loopafstand. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende in de directe omgeving en eventueel optioneel in de parkeerkelder van het appartementengebouw. Ontsluitingen richting grotere steden zoals Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven zijn prima.

Indeling

Het appartementengebouw wordt betreden via de nette, verzorgde centrale entree, welke voorzien is van een intercom/videofooninstallatie en waar zich ook het bellentableau, de postboxen en toegang naar de trapopgang en comfortabele liftinstallatie bevinden. Aangekomen op de 1e verdieping bereiken we middels een galerij aan de achterzijde van het complex het appartement, waarvan de meterkast zich naast de voordeur aan de buitenzijde/galerij bevindt. De woning wordt betreden via de hal (met vaste kast), waar vanuit alle vertrekken bereikbaar zijn, zoals twee (slaap)kamers, de badkamer, de separate toiletruimte, de technische ruimte en de woonkamer met open keuken en aansluitend balkon. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 12,5m² en 5m², waarbij de 2e kamer uitstekend dienst kan doen als bijvoorbeeld logeer-, kasten- of werkkamer. Beide kamers zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer, gespachte wanden en een licht gespoten plafond. De aanwezige raampartijen beschikken over rolluiken. De keurige badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douchecabine en vaste wastafel. Ook staat er het witgoed opgesteld. De moderne toiletruimte is v.v. een vrij hangend toilet en fonteintje. In de technische ruimte staan de cv-combiketel en het wtw-systeem opgesteld. Ook bevindt zich hier nog bergruimte. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van maar liefst 42m² en staat middels een loopdeur en grote raampartijen (veel lichtinval) in directe verbinding met het heerlijk beschutte balkon. De U-vormige keuken is naast de nodige kast- en laderuimte en een fraai werkblad ingericht met allerhande keukenapparatuur zoals een koelkast, 5 pit gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en oven. In de woonkamer ligt dezelfde nette laminaatvloer als in de slaapkamers en hal. In de keuken ligt een antraciet tegelvloer.

Balkon

Het balkon heeft een oppervlakte van ruim 13m², is deels overdekt en ligt heerlijk beschut. En met een mooi uitzicht over het levendige centrum en de Misse is er altijd wel wat bekijks!

Bijzonderheden

Het appartementengebouw Drie Leliën, welke is afgewerkt met hoogwaardige materialen, bestaat uit 30 appartementen verdeeld over vier tot vijf bouwlagen. 
Het appartement is volledig geïsoleerd (dak-, muur- en vloerisolatie) en is volledig voorzien van isolerende beglazing.
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig, hetgeen het gebouw ten goede komt.
De servicekosten bedragen € 98,-- per maand.

Kenmerken