Beschrijving

VIER COMFORTABELE 2/1-KAP SEMI-BUNGALOWS

In nauwe samenwerking tussen Walboomers & Timmers Woning-/Bedrijfsmakelaars, Blouww van Herpen Projectontwikkeling, Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen en Architectenbureau Hendriks BNA is hard gewerkt aan de ontwikkeling van vier luxe 2/1-kap semi-bungalows aan de Meursstraat te Heesch.

De bungalows zullen niet alleen ruim van opzet, maar ook comfortabel zijn. Want alle gewenste voorzieningen -tot de badkamer en slaapkamer aan toe- zullen zich op de begane grond bevinden. Daarnaast biedt een nog vrij indeelbare 1e verdieping circa 32m² aan extra gebruiksoppervlakte, welke bijvoorbeeld benut kan worden voor nog één of twee ruimtes en een 2e badkamer.

De semi-bungalows komen aan de ene kant aan de rand van het dorp te liggen met een vrije uitkijk over groene weilanden, terwijl ze zich aan de andere kant toch op loopafstand van het gezellige dorpscentrum zullen bevinden; ideaal dus.

De warme en karakteristieke bouwstijl (materialen welke onder andere gebruikt zullen worden zijn red cedar hout en donkerrode gevelstenen) sluit naadloos aan op de landelijke uitstraling van de Meursstraat, waar de natuur nooit ver weg is. Grote raampartijen zullen door de gehele woning voor prettige daglichttoetreding zorgen, waardoor men in elke ruimte heerlijk kan vertoeven.

De bungalows worden op ruime percelen gebouwd, waardoor men niet over een kleine patio maar over een goed formaat tuin zal beschikken. Daarnaast biedt elk perceel voldoende ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren onder de carport.

Kenmerken