Bel ons nu 0412 455496

Te koop: CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle 1e verdieping

Adres: Bergstraat 50M, 5051 HC Goirle
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 95 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle
€ 523.572,- v.o.n.

Algemeen

Wonen in een monumentaal pand met karakteristieke elementen en de kwaliteit van nieuwbouw.
Wonen aan de Zuidrand Goirle in het Land van Anna.
Op loopafstand van de prachtige natuur van het Beekdal en het landgoed Gorp en Roovert, maar ook heel dichtbij het gezellige centrum van Goirle verenigt het Land van Anna het beste van twee werelden. Met de fiets ben je zo in het bruisende Tilburg met... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05797
Vraagprijs € 523.572,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zondag 26 november 2023
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2024
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 95 m²
Inhoud 437 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 16 m²
Balkonoppervlakte 16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft een balkon Ja

Beschrijving

Wonen in een monumentaal pand met karakteristieke elementen en de kwaliteit van nieuwbouw.
Wonen aan de Zuidrand Goirle in het Land van Anna.
Op loopafstand van de prachtige natuur van het Beekdal en het landgoed Gorp en Roovert, maar ook heel dichtbij het gezellige centrum van Goirle verenigt het Land van Anna het beste van twee werelden. Met de fiets ben je zo in het bruisende Tilburg met leuke winkels en hoogwaardige culturele voorzieningen.

In het markante voormalige Havepkantoor aan de Bergstraat te Goirle komen 16 levensloopbestendige appartementen met de kwaliteit en duurzaamheid van nieuwbouw (voorlopig energielabel A++) maar worden tevens prachtige karakteristieke elementen behouden waardoor iedere appartement uniek is en appartementen soms een plafondhoogte van 3,5 meter hebben. Van de zestien nog te verbouwen appartementen, in het voormalig Havep kantoor en het achterliggende industriële pand, zijn er nog enkele vrij. Achter het project strekt zich het Land van Anna uit, waar de komende jaren een groene woonwijk aan de Nieuwe Leij herrijst.

Projectomschrijving
De koopappartementen variëren van 44m2 tot 95m2; zes op de begane grond van het voormalig kantoor en zes op de 1e verdieping. In het industriële pand erachter komen drie grondgebonden huurappartementen. Alle appartementen zijn energievriendelijk met een privé-buitenruimte (loggia, balkon of terras). De appartementen zijn gelijkvloers en bereikbaar met lift. Bovendien worden de appartementen woonklaar opgeleverd, waaronder een keuken (keukencheque t.w.v. € 9.000,- bij geselecteerde keukenleverancier) en sanitair (t.w.v. € 6.000,- bij geselecteerde leverancier) en wand- en vloertegels in de sanitair-ruimten. Nadat u de sleutel heeft ontvangen hoeft u alleen nog de wanden en vloeren af te werken. De appartementen zijn energievriendelijk en worden opgeleverd met een luchtwarmtepomp -waarmee u het appartement kunt verwarmen en (beperkt) koelen-, boiler, WTW-installatie, HR++ beglazing, 4 stuks zonnepanelen en de vloer, wanden en dak zijn (na)geïsoleerd.

Bwnr 9 VON-prijs € 523.572,-
Wil je op stand wonen? Kies deze driekamer doorzonwoning met authentieke elementen, de plek waar ooit de Van Puijenbroeks directie voerden. Koel in de slaapkamer aan de noordkant, warm op het balkon aan de zuidkant [± 16 m2].
Via de karakteristieke voordeur aan de Bergstraat bereik je de centrale hal met toegang tot de lift en de trapopgang naar de eerste verdieping. De royale entree met ruimte voor een garderobe geeft toegang tot de woonkamer. De woon-/ zitkamer is voorzien van grote karakteristieke raampartijen. Vanuit de woonkamer bereik je de royale afgesloten keuken welke toegang geeft tot het zonnige balkon en de tweede slaap-werkkamer. Een tussenportaal, bereikbaar vanuit de woonkamer, geeft toegang tot de separate toiletruimte, inpandige badkamer en de slaapkamer. De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en toilet. De gehele technische installatie en witgoedaansluiting zijn aangebracht in de technische ruimte.

Collectief
Havephof opereert zelfstandig en wel als CPO; Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent meedenken, meepraten en mee besluiten want we zijn immers zelf de ontwikkelaar van deze prachtige locatie. Hoe eerder u instapt, hoe meer inbreng u nog heeft.
Collectief betekent eveneens dat u mede-eigenaar wordt van gemeenschappelijke ruimtes: de royale tuin en een ontmoetingsruimte met buitenterras, de multifunctionele kamer en liften, de fietsenstalling, de was- en klusruimte. Wonen in een klein appartement, maar met een gedeelde ruimte waar een verjaardag met veel gasten gevierd kan worden! Naast een eigen buitenruimte delen bewoners samen een grote binnentuin van maar liefst 400m2 met tal van zithoekjes.
De CPO opereert tot de oplevering van Havephof. De Vereniging van Eigenaren wordt naar verwachting in het najaar van 2023 opgericht.

Hart
Participeren raakt het hart van woongemeenschap Havephof. Andere kenmerken? Eigenheid en nabuurschap, diversiteit en verbinding, zorgvuldig en duurzaam, gericht op de maatschappij van vandaag en die van de toekomst. Een toekomst waarin we zoveel mogelijk de regie behouden over leven, wonen en zorgen en dat samen op deze prachtige locatie. De eerste stappen hiertoe werden in 2015 gezet onder de naam ‘Voor elkaar Met elkaar’. Pas toen de Bergstraat zich in 2021 aandiende, werden dromen werkelijkheid.

Karakteristiek
Als Havephof wordt opgeleverd, hebben de architect en aannemer een megaklus geklaard. Zij zullen er in slagen om een karakteristiek pand met opvallende hoogteverschillen, weinig recht-toe-recht-aan-muren en andere verrassingen te transformeren tot moderne, comfortabele en lichte appartementen met behoud van karakteristieke details en eigentijdse voorzieningen zoals warmtepomp en isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming.
Eveneens van deze tijd... waar zet ik mijn auto neer? Naast en achter Havephof, want daar liggen 95 openbare parkeerplaatsen van het Land van Anna.

Woningborg garantie
De appartementen worden gerealiseerd onder Woningborg garantie- en waarborgregeling.
Zodra 70% van de woningen zijn verkocht, start de aannemer eind 2023 met slopen. Loopt alles naar wens, dan begint de bouw in de eerste maand[en] van 2024.

VON-prijzen
De VON-prijzen (géén kosten koper) zijn inclusief grond- en pandkosten, gemeenschappelijke ruimtes, ontwikkel- en bouwkosten. Bovendien worden de appartementen nagenoeg klaar opgeleverd. Samen met de aannemer kunt u het appartement nog voorzien van persoonlijke woonwensen. Hoe eerder u instapt, hoe meer u te vertellen heeft over het ontwerp van uw appartement en de ruimtes die we delen.

Meer weten? Stuur een bericht naar de makelaar.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken