Bel ons nu 0412 455496

Te koop: CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle Begane Grond

Adres: Bergstraat 50B, 5051 HC Goirle
Type object Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte 87 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle
€ 473.707,- v.o.n.

Algemeen

Wonen in een monumentaal pand met karakteristieke elementen en de kwaliteit van nieuwbouw.
Wonen aan de Zuidrand Goirle in het Land van Anna.
Op loopafstand van de prachtige natuur van het Beekdal en het landgoed Gorp en Roovert, maar ook heel dichtbij het gezellige centrum van Goirle verenigt het Land van Anna het beste van twee werelden. Met de fiets ben je zo in het bruisende Tilburg met... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05793
Vraagprijs € 473.707,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zondag 26 november 2023
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2024
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 87 m²
Inhoud 391 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Zonneterras
Oriëntering Zuiden
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Tuin aanwezig Ja

Beschrijving

Wonen in een monumentaal pand met karakteristieke elementen en de kwaliteit van nieuwbouw.
Wonen aan de Zuidrand Goirle in het Land van Anna.
Op loopafstand van de prachtige natuur van het Beekdal en het landgoed Gorp en Roovert, maar ook heel dichtbij het gezellige centrum van Goirle verenigt het Land van Anna het beste van twee werelden. Met de fiets ben je zo in het bruisende Tilburg met leuke winkels en hoogwaardige culturele voorzieningen.

In het markante voormalige Havepkantoor aan de Bergstraat te Goirle komen 16 levensloopbestendige appartementen met de kwaliteit en duurzaamheid van nieuwbouw (voorlopig energielabel A++) maar worden tevens prachtige karakteristieke elementen behouden waardoor iedere appartement uniek is en appartementen soms een plafondhoogte van 3,5 meter hebben. Van de zestien nog te verbouwen appartementen, in het voormalig Havep kantoor en het achterliggende industriële pand, zijn er nog enkele vrij. Achter het project strekt zich het Land van Anna uit, waar de komende jaren een groene woonwijk aan de Nieuwe Leij herrijst.

Projectomschrijving
De koopappartementen variëren van 44m2 tot 95m2; zes op de begane grond van het voormalig kantoor en zes op de 1e verdieping. In het industriële pand erachter komen drie grondgebonden huurappartementen. Alle appartementen zijn energievriendelijk met een privé-buitenruimte (loggia, balkon of terras). De appartementen zijn gelijkvloers en bereikbaar met lift. Bovendien worden de appartementen woonklaar opgeleverd, waaronder een keuken (keukencheque t.w.v. € 9.000,- bij geselecteerde keukenleverancier) en sanitair (t.w.v. € 6.000,- bij geselecteerde leverancier) en wand- en vloertegels in de sanitair-ruimten. Nadat u de sleutel heeft ontvangen hoeft u alleen nog de wanden en vloeren af te werken. De appartementen zijn energievriendelijk en worden opgeleverd met een luchtwarmtepomp -waarmee u het appartement kunt verwarmen en (beperkt) koelen-, boiler, WTW-installatie, HR++ beglazing, 4 stuks zonnepanelen en de vloer, wanden en dak zijn (na)geïsoleerd.

Bwnr 2 VON-prijs € 473.707,-
Een appartement waar je ‘u’ tegen zegt. Entree via de karakteristieke voordeur, twee ‘slaapkamers’ op het noorden en een groot terras op het zuiden [± 25 m2]. Een huis waar je je beschut voelt en je tegelijk zo vrij bent als een vogel. De entree van het appartement is centraal gelegen. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer met open keuken en met dubbele openslaande tuindeuren welke toegang bieden tot je privé terras. De gehele technische installatie en witgoedaansluiting zijn aangebracht in de technische ruimte, bereikbaar vanuit de woonkamer/ keuken.
Beide slaapkamers zijn aan de straatzijde gesitueerd met prachtige hoge karakteristieke raampartijen. De badkamer is geheel betegeld voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Er is een separate toiletruimte aanwezig.

Collectief
Havephof opereert zelfstandig en wel als CPO; Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent meedenken, meepraten en mee besluiten want we zijn immers zelf de ontwikkelaar van deze prachtige locatie. Hoe eerder u instapt, hoe meer inbreng u nog heeft.
Collectief betekent eveneens dat u mede-eigenaar wordt van gemeenschappelijke ruimtes: de royale tuin en een ontmoetingsruimte met buitenterras, de multifunctionele kamer en liften, de fietsenstalling, de was- en klusruimte. Wonen in een klein appartement, maar met een gedeelde ruimte waar een verjaardag met veel gasten gevierd kan worden! Naast een eigen buitenruimte delen bewoners samen een grote binnentuin van maar liefst 400m2 met tal van zithoekjes.
De CPO opereert tot de oplevering van Havephof. De Vereniging van Eigenaren wordt naar verwachting in het najaar van 2023 opgericht.

Karakteristiek
Als Havephof wordt opgeleverd, hebben de architect en aannemer een megaklus geklaard. Zij zullen er in slagen om een karakteristiek pand met opvallende hoogteverschillen, weinig recht-toe-recht-aan-muren en andere verrassingen te transformeren tot moderne, comfortabele en lichte appartementen met behoud van karakteristieke details en eigentijdse voorzieningen zoals warmtepomp en isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming.
Eveneens van deze tijd... waar zet ik mijn auto neer? Naast en achter Havephof, want daar liggen 95 openbare parkeerplaatsen van het Land van Anna.

Woningborg garantie
De appartementen worden gerealiseerd onder Woningborg garantie- en waarborgregeling.
Zodra 70% van de woningen zijn verkocht, start de aannemer eind 2023 met slopen. Loopt alles naar wens, dan begint de bouw in de eerste maand[en] van 2024.

VON-prijzen
De VON-prijzen (géén kosten koper) zijn inclusief grond- en pandkosten, gemeenschappelijke ruimtes, ontwikkel- en bouwkosten. Bovendien worden de appartementen nagenoeg klaar opgeleverd. Samen met de aannemer kunt u het appartement nog voorzien van persoonlijke woonwensen. Hoe eerder u instapt, hoe meer u te vertellen heeft over het ontwerp van uw appartement en de ruimtes die we delen.

Meer weten? Stuur een bericht naar de makelaar.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken