Beschrijving

OPLEVERING MEDIO AUGUSTUS 2021

Comfortabel stadsappartement, gelegen op de begane grond van het splinternieuwe appartementengebouw CROSS, een naam die voortkomt uit de combinatie van de straat (Kruisstraat) en de stad (Oss) waar het appartementengebouw zich bevindt. Met haar karakteristieke gevel komt CROSS goed tot haar recht in de tegen het centrum aan gelegen Kruisstraat, waar zich onder andere ook cultuurpodium De Groene Engel bevindt.
Het appartement maakt deel uit van 13 stadsappartementen, heeft een woonoppervlakte van 61m², een eigen binnentuin (ca. 17m²) en een praktische eigen (fietsen)berging (ca. 6m²). Het CROSS-gebouw zelf beschikt daarnaast nog eens over een fraaie gezamenlijke binnentuin.

Via een gemeenschappelijke entree/hal (met brievenbussen en videofoon) komt men uit bij de voordeur het appartement, welke de volgende indeling heeft ; hal met meterkast. Separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer met open keuken, ingericht met een keukenblok inclusief koelkast, vriezer, elektrische kookplaat en afzuigkap (recirculatie). Bijkeuken met opstelplaats warmtepomp, warmwaterboiler, wtw-installatie, witgoedaansluitingen en omvormer zonnepanelen. Geheel betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en elektrische radiator. Twee tuingerichte slaapkamers (ca. 9,5m² en 6m²). Eigen binnentuin. Separate eigen berging.

De dekvloer wordt onafgewerkt en de wanden worden behang-klaar opgeleverd, zodat het appartement naar eigen smaak afgewerkt kan worden. Het plafond wordt voorzien van spuitwerk. Het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing (HR++). Verwarming en warm water geschieden door middel van een warmtepomp (i.c.m. vloerverwarming), een elektrische radiator (badkamer) en warmwaterboiler (ca. 190 liter).

De huurprijs per maand is exclusief € 50,- per maand aan niet verrekenbare servicekosten, onder andere omvattende het jaarlijks onderhoud aan de warmtepomp, het vervangen van de filter van de afzuigkap, de controle van de aanwezige inbouwapparatuur, verlichting en schoonmaak van de centrale ruimten, onderhoud van de binnentuin, de trappenhal en de liftinstallatie, servicecontracten voor onderhoud van de videofoon en brandmeldingssysteem enz. 

Om in aanmerking te komen voor dit appartement dient eerst een via ons kantoor op te vragen inschrijfformulier ingeleverd te worden.

Let op:

- Huurder dient diverse documenten te kunnen overleggen (o.a. een overzicht van BKR-registratie);
- Huurder dient een zekerheidstelling af te geven (waarborgsom of bankgarantie van twee maandhuren);
- Huurder dient zich zelf aan te melden bij leveranciers voor gas, water, elektra, tv, internet (de kosten voor (nuts)voorzieningen zijn dus niet in de huurprijs inbegrepen);
- Huurder dient er rekening mee te houden dat er een inkomenstoets en externe screening plaats zal vinden;
- Om in aanmerking te komen dient huurder er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur bedraagt;
- Onder voorbehoud van gunning door eigenaar/verhuurder

Kenmerken