Bel ons nu 0412 455496

Verkocht: Hunnenpad 3, 5349 BG Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.500 m²
Totale VVO 366 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 650.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Een prachtige kans om wonen en werken te combineren! Op industrieterrein Danenhoef vindt u deze mooie woon/werk combinatie, waar wonen en werken letterlijk langs elkaar kan plaats vinden. Het betreft een bedrijfsruimte met een inpandige bedrijfswoning en een groot buitenterrein van ca. 715m². Het unieke van deze bedrijfswoning is dat deze het volledige woonprogramma op de begane grond heeft. Én... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05680
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 28 oktober 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1979
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.500 m²
VVO 366 m²
Vrije hoogte 4,3 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel E
Kadastrale gegevens
Oss B 5114 Oss B 5114
Perceeloppervlakte 1.500 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een prachtige kans om wonen en werken te combineren! Op industrieterrein Danenhoef vindt u deze mooie woon/werk combinatie, waar wonen en werken letterlijk langs elkaar kan plaats vinden. Het betreft een bedrijfsruimte met een inpandige bedrijfswoning en een groot buitenterrein van ca. 715m². Het unieke van deze bedrijfswoning is dat deze het volledige woonprogramma op de begane grond heeft. Én met natuurgebied Herperduin met haar speelbos, Ganzenven en uitkijktoren op een steenworp afstand is er voor elk wat wils.
Hunnenpad 3 is gelegen binnen het bestemmingsplan Moleneind, Landweer en Danenhoef – Oss-2011 en heeft de bestemming 'Bedrijf-4' met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. van de milieuzoneringslijst.
Ontsluiting van bedrijventerrein Danenhoef geschiedt middels de Graafsebaan (weg van de toekomst) met aansluitend knooppunt A50/A59 richting, Nijmegen, Eindhoven en den Bosch.

Indeling

BEDRIJFSWONING:
Begane grond; Achter de voordeur van de bedrijfswoning bevindt zich een ruime hal met een zee van licht. De hal is centraal gelegen en geeft toegang tot de meterkast, Cv-ruimte (met Nefit Ecomline HR Combi ketel), woonkamer en bedrijfsruimte.
De woonkamer kenmerkt zich door de grote raampartij met uitzicht over de gezellige binnentuin en is afwerkt met schoon metselwerk wanden uitgevoerd met lichte MBI stenen, aluminium kozijnen, systeem plafond en een vloertapijt. Via de achterkant van de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De open keuken is ingericht met een eenvoudig keukenmeubel en geeft eveneens een mooi uitzicht op de binnentuin. Via de keuken bereikt u een gang welke toegang geeft tot de bedrijfsruimte, berging met 2de Cv-installtie (via vlizotrap), binnentuin, badkamer en twee slaapkamers. De ruime badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel met meubel. Ook vindt u in deze ruimte de witgoedaansluitingen. De slaapkamers zijn beide afgewerkt met schoonmetselwerk wanden, een vloertapijt en aluminium kozijnen.

BEDRIJFSRUIMTE:
Het bedrijfspand heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 366m² en is ingericht met een werkplaats, pantry, toilet, showroom, magazijn en kantoorruimtes. De werkplaats (4,27 hoog) is voorzien van een lichtstraat, vloeistofdichte vloer, wasplaats, spuitcabine en een overheaddeur (3,92 breed X 3,47 hoog). Het magazijn is voorzien van een lichtkoepel en heeft een overheaddeur (2,52 breed X 2,28 hoog). De showroom is voorzien van een schuifdeur en een vloertapijt. De kantoorruimtes zijn ingericht met een vloertapijt en een systeemplafond.
Voor de bedrijfsruimte vindt u nog een verhard buitenterrein van ruim 200m² met ca. 6 parkeerplaatsen.

Eerste verdieping

1e verdieping; Via een vlizotrap bereikt u de praktische bergzolder.

Tuin

Aan de voorzijde vindt u een mooie tuin welke is aangelegd met graszode, diverse plantenborders en sproei installatie. Uiteraard kunt u deze ruimte ook inrichten als buitenterrein voor bedrijfsmatig gebruik. Temeer omdat langs de bedrijfswoning nog een mooie binnentuin ligt. Deze privacy-biedende binnentuin -met handige achterom- vormt een mooi sluitstuk; deze is met liefde en zorg aangelegd en onderhouden. In de binnentuin vindt u rijkelijke beplanting en een terrassen.

Bijzonderheden

Bedrijfsruimte: 229m²
Kantoor: 60m²
Showroom: 77m²
Woonoppervlakte: 89m²

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken