Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Kievitsven 82, 5249 JK Rosmalen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 79 m²
Totale VVO 183 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 1.250,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrij... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05722
Huurprijs € 1.250,- per maand
Borg € 3.750,-
Servicekosten € 25,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 20 december 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2007
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 79 m²
VVO 72 m²
Kantoor oppervlakte 111 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 183 m²
Vrije hoogte 3,2 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Rosmalen C 2725 Rosmalen C 2725
Perceeloppervlakte 79 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteitseisen.

Indeling

Overdekte entree, centrale hal afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit centrale hal heeft u toegang tot de toiletgroep, trapopgang, meterkast en de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m. Daarnaast kunt u deze bedrijfsruimte bereiken via de overheaddeur (3,50m breed / ca. 2,90m hoog). De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m².

Eerste verdieping

Via een fraaie houten trap bereikt u de 1ste verdieping. Deze royale bedrijfsruimte is in te richten als kantoor of showroom. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ±500 kg/m². Tevens vindt u op deze verdieping een pantrykeukenblok. Het keukenmeubel is uitgevoerd met twee onderkastjes en een ladeblok.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “MIDI CENTER” is gelegen op het bedrijventerrein ‘Kruisstraat’ te Rosmalen. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein Kruisstraat is gesitueerd aan de Oostzijde van Rosmalen, nabij de kern Kruisstraat. Dit industrieterrein wordt ontsloten door de N50 en ligt strategisch met goede aansluitingen op de uitvalswegen en rijkswegen A2 en A59. De Vliertwijksestraat staat zelfs direct in verbinding met de A59 (’s-Hertogenbosch - Oss - Nijmegen). Het bedrijventerrein is een gemengd bedrijventerrein.

OPPERVLAKTE :
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond 72m² en de 1ste verdieping 111m². Totaal 183m²

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat-Kievitsven. Enkelbestemming: Bedrijf

PARKEREN:
Rondom het gebouw ligt een mandelig perceel waarop parkeerplaatsen zijn gerealiseerd. Tevens kunt u vrij parkeren op de openbare parkeerplaatsen tegenover de bedrijfsruimte.

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken