Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op een goede locatie, bruikbaar als showroom, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden.

Indeling

Entree, kantoorruimte, separate spreekkamer, pantry, toilet, meterkast, wasruimte, 2de toilet, kantine en royale hal (hoog 4m) met een overheaddeur (hoog 3,75m), krachtstroom en persleiding. Doordat er de nodige raampartijen en lichtstraten zijn aangebracht, is er voldoende daglichttoetreding, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat.

Bijzonderheden

LIGGING:	
Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Euterpelaan, waar een variëteit aan bedrijven gevestigd is. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. 

OPPERVLAKTE:	
De bruto vloeroppervlakte (BVO) bedraagt ca. 1.090m², (verdeeld in 1.029 bedrijfshal en 61m² kantoor/pantry). Daarnaast licht voor de bedrijfsruimte ca. 315m² verhard buitenterrein. 

AFWERKING: 	
Het kantoor is aan de voorzijde v.v. een loopdeur. De wanden en plafonds zij afgewerkt in een lichte kleurstelling. Daarnaast vindt u er de nodige verlichting middels lichtbakken en inbouwspots. Ook is er een CV-installatie aanwezig voor de kantoren en de kantine. De hal wordt verwarmd middels heaters. 

BESTEMMING: 	
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Euterpelaan Oss - 2013. Enkelbestemming: Gemengd-3, Functieaanduiding t/m categorie 3.2

Kenmerken