Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Saksenweg 42J, 5349 BX Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 94 m²
Bruto vloeroppervlakte 189 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 189 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 895,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

189 m² multifunctionele bedrijfsruimte op zichtlocatie, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kan men eigen reclames aanbrengen op de daar... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05464
Vraagprijs € 895,- per maand
Borg € 2.790,-
Servicekosten € 35,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 23 april 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 94 m²
Bruto vloeroppervlakte 189 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 189 m²
Inhoud 581 m³
Locatie
Ligging Industrieterrein
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

189 m² multifunctionele bedrijfsruimte op zichtlocatie, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kan men eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangegeven plaatsen waardoor het bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

INDELING: Begane grond: Overdekte entree, trapopgang/hal afgesloten van de bedrijfshal, bedrijfsruimte met een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m². Verder vindt u op de begane grond een toilet- en wastafelcombinatie. De meterkast, 220V, inclusief groepenkast met vier groepen uitgevoerd met installatie automaten, 220V - 16 ampére. Tevens is een krachtstroomaansluiting (380V) binnengebracht in de meterkast. De eerste verdieping is te bereiken middels een dichte steektrap.

Eerste verdieping

Royale bedrijfsruimte mogelijk in te richten als kantoorruimte. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ±500 kg/m². Tevens vindt u op deze verdieping een pantrykeukenblok. Het keukenblok is uitgevoerd in een 1500 mm lange standaard uitvoering, v.v. van een rvs-blad en twee bovenkasten. Daarnaast vindt u op de eerste verdieping een 2de toilet en cv-ruimte.

Bijzonderheden

LIGGING: Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg” is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef, waar een variëteit aan bedrijven gevestigd is. Het bedrijven-terrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartog-singel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50/A59 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.
OPPERVLAKTE / INHOUD: De bruto vloeroppervlakte (verdeeld over 2 gelijkwaardige bouwlagen) bedraagt 189m².
AFWERKING: De unit is aan de voorzijde v.v. een loop deur en pui met daarnaast een transportdeur, type overheaddeur. De breedte van de deuropening bedraagt ca. 2.80 m. De doorrijhoogte bedraagt ca. 2.75m. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in de vorm van een betonnen kanaalplaatvloer, voorzien van een monolithisch afgewerkte druklaag.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken