Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Saksenweg 42E, 5349 BX Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 112 m²
Totale VVO 315 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 995,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Multifunctionele bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen en gaat uw bedrijfsimago... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05589
Huurprijs € 995,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 15 december 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 112 m²
VVO 210 m²
Kantoor oppervlakte 105 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 315 m²
Vrije hoogte 3,2 m.
Locatie
Ligging Industrieterrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Oss Oss
Perceeloppervlakte 112 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Overdekte entree. Bedrijfsruimte met een vrije overspanning en hoogte van 3,25m. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ca. 1.000 kg/m². Verder vindt u op de begane grond een toilet- en wastafel-combinatie. De meterkast, 220V, inclusief groepenkast met vier groepen uitgevoerd met installatie automaten, 220V – 16 ampére. Tevens wordt een krachtstroomaansluiting (380V) binnengebracht in de meterkast. De eerste verdieping is te bereiken middels een dichte steektrap.

Eerste verdieping

Royale bedrijfsruimte is ingericht als kantoorruimte met een aparte spreekkamer. Doordat er veel raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht hetgeen zorgt voor een goed arbeidklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ca. 500 kg/m². Tevens vindt u op de verdieping een afgesloten keuken en tweede toilet. De gehele verdieping is voorzien van een systeemplafond.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg” is gelegen op het bedrijventerrein Danenhoef. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch – Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De bruto vloeroppervlakte (verdeeld over 2 gelijkwaardige bouwlagen) bedraagt 224m². Verhuurbaar vloeroppervlak 210m² (verdeeld over 2 gelijkwaardige bouwlagen).

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een loopdeur en een transportdeur, type overheaddeur. De breedte van de deuropening bedraagt ca. 2.80m. De doorrijhoogte bedraagt ca. 2.75m. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in de vorm van een betonnen kanaalplaatvloer, voorzien van een monolithisch afgewerkte druklaag.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 4

SERVICEKOSTEN:
€ 25,00 per maand

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken