Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Saksenweg 42B, 5349 BX Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 73 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 146 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 600,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Multifunctionele bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en unif... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05489
Vraagprijs € 600,- per maand
Borg € 1.800,-
Servicekosten € 25,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 22 oktober 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 73 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 146 m²
Vrije hoogte 3,4 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Entree (afgesloten van bedrijfsruimte) met trapopgang naar de 1e verdieping, opstelplaats van de meterkast, bedrijfsruimte en een onder de trapopgang gesitueerde toiletruimte.

Eerste verdieping

Royale bedrijfs-/kantoorruimte. Doordat er veel raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglichttoetreding, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ca. 500 kg/m². Tevens vindt u op de verdieping een pantry en de opstelplaats van de cv-ketel.

Bijzonderheden

LIGGING: Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg” is gelegen op het bedrijventerrein Danenhoef, waar een variëteit aan bedrijven is gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch – Nijmegen), welke ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken