Bel ons nu 0412 455496

Te huur: Landweerstraat-Zuid 138, 5349 AK Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 4.111 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 702 m²
Aanvaarding In overleg
€ 5.565,- /mnd

Algemeen

Bedrijfsruimte met kantoorruimte 1.160m²

Het project:
Aan de Landweerstraat-Zuid 138 tot en met 138d te Oss wordt momenteel een onder architectuur, deels gerenoveerd multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd. Het betreft het voormalige PNEM Transformatorstation, welke over een zeer in-het-oog-springende gevel beschikt en in authentieke stijl wordt ontwikkeld. Het imposante kantoorgebouw datee... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05500
Huurprijs € 5.565,- per maand
Borg € 11.130,-
Servicekosten € 130,- per maand
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 30 december 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.111 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 702 m²
Kantoor oppervlakte 458 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 1.160 m²
Vrije hoogte 8,2 m.
Locatie
Ligging Industrieterrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 29
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoorruimte 1.160m²

Het project:
Aan de Landweerstraat-Zuid 138 tot en met 138d te Oss wordt momenteel een onder architectuur, deels gerenoveerd multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd. Het betreft het voormalige PNEM Transformatorstation, welke over een zeer in-het-oog-springende gevel beschikt en in authentieke stijl wordt ontwikkeld. Het imposante kantoorgebouw dateert uit 1952. Naast het kantoorgebouw worden drie ruime, multifunctionele bedrijfshallen gerealiseerd, voorzien van een unieke gevel door gebruik van metselwerk en smalle donkere kozijnen passend bij het originele kantoorpand. Het bedrijfspand zal een industriële, artistieke en stijlvolle uitstraling krijgen.

Het verbouwde kantoorpand en de nieuw te realiseren bedrijfshallen worden voorzien van alle moderne gemakken zoals LED verlichting, elektrische overheaddeuren, vloerverwarming, sanitair en volledig ingerichte pantry’s. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Zo worden de hallen en kantoren gasloos en worden deze voorzien van warmtepompinstallaties. Door het gebruik van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, WTW ventilatie-units en zonnecollectoren zal er optimaal comfort aanwezig zijn en zal het pand voorbereid zijn op de toekomst.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gebouwd op bedrijventerrein Landweer te Oss en zal met de voorgevel aan de Landweerstraat-Zuid gesitueerd worden, waardoor een zichtlocatie gegarandeerd is. De bouw is reeds gestart. Naar alle waarschijnlijkheid zal medio augustus 2019 de oplevering plaatsvinden.

Het kantoorpand;
Via het grote parkeerterrein wordt de imposante hoofdingang aan de zijkant van het kantoorgebouw bereikt. De ruime ontvangsthal - voorzien van een kleine wachtruimte en veel authentieke details zoals; groen geglazuurde bakstenen, originele verlichting en natuurstenen trap - geeft toegang tot diverse speels ingedeelde ruimtes.

Op de begane grond is aan de voorzijde een grote ruimte van circa 50m² gesitueerd. Deze is voorzien van een vide met een indrukwekkende raampartij en is ideaal om als kantoortuin of showroom te gebruiken. Via de originele stalen deuren is er een verbinding met de verassend moderne presentatie-/spreekruimte met een glazen wand van 4 meter hoog. Aan de andere zijde van de ontvangsthal bevindt zich een speelse, multifunctionele ruimte van circa 40m². Verder is er op de begane grond een toiletgroep, een verbinding naar de bedrijfshal en een ruime kantine, voorzien van een volledig ingerichte pantry. Aan de achterzijde is een aparte entree. Deze is direct geschakeld met de kantine en ontvangsthal.

De praktisch ingedeelde kelder beschikt over drie ruimten. Deze zijn ideaal voor opslag en/of gebruik als archiefruimte.

De originele en statige trapopgang geeft toegang tot de eerste etage. Deze bestaat uit een ruim kantoor van circa 32m². Deze ruimte staat via een vide in verbinding met de ondergelegen ruimte. Door de glazen balustrade is er veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde.

Via het bordes wordt de tweede trapopgang bereikt, die leidt naar de volgende etage. Hier is een grote ruimte van circa 65 m² op het zuiden gesitueerd. Deze ruimte is voorzien van een indrukwekkende raampartij met een wijds uitzicht. Via binnenramen staat het kantoor in contact met het trappenhuis.

De bovenste etage wordt bereikt via een kleine trapopgang. Hier bevindt zich een toiletruimte en een pantry. Daarnaast is hier toegang tot een ruim kantoor aan de voorzijde van circa 40m². Middels binnenramen staat ook deze ruimte in contact met het trappenhuis

De bedrijfshallen;
De bedrijfshallen krijgen een uitnodigende gevel, voorzien van metselwerk en veel glas. Via de hoge elektrische overheaddeur of via een loopdeur is er vanaf de voorgevel toegang tot de hal. Achter de glazen pui bevindt zich een hoog en ruim kantoor met veel daglicht. Naast het kantoor is er een kantine, voorzien van een volledig ingerichte pantry, een toiletruimte en de technische ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een nooddeur.

Indeling

De indeling van de verschillende bedrijfsruimten vindt u in de brochure.
Daarnaast zijn tekeningen in hoge resolutie opvraagbaar bij Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.

Bijzonderheden

Ligging:
Het bedrijventerrein Landweer wordt middels de Graafsebaan uitstekend ontsloten. Op circa 5 autominuten afstand bevinden zich de op- en afritten naar de A50 en A59. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gebouwd ten midden van diverse gerenommeerde bedrijven zoals machinefabriek Novum, Nipa milieutechniek en machinefabriek Verhoeven.

Multifunctionaliteit:
De aangeboden bedrijfsruimten zijn te huur in diverse typen en zijn bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of bijvoorbeeld opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoorruimte. Bovendien zijn de bedrijfsruimten vrij indeelbaar.

Representatief:
Het project wordt gebouwd onder architectuur van Koppens Architectenbureau. Bij het ontwerp is er gekozen voor een moderne industriële look, waarbij elke ondernemer zich individueel kan profileren. De hallen zijn in samenhang met het originele kantoorpand ontworpen. Zo ontstaat er een fraaie combinatie tussen het authentieke kantoorpand en de nieuw te ontwikkelen bedrijfshallen.

Uitstekende onderhoudsarme en energiezuinige bouw:
Een solide fundering, betonvloeren, het gebruik van eerste klas bouwmaterialen en een langdurige garantie geven de zekerheden die een ondernemer zoekt. Daarnaast zijn de gebouwen onderhoudsarm (onder andere door het gebruik van duurzame materialen) en wordt er gebouwd volgens de laatste isolatienorm. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan energiezuinigheid. Bijvoorbeeld het gebruik van warmtepompen, WTW-installaties, zonnecollectoren en een hoge isolatienorm. Hierdoor kan iedere ondernemer zich verantwoord en duurzaam profileren.

Voldoende daglicht:
Door toepassing van vele grote raampartijen is er voldoende daglicht. Tevens is er in bijna iedere ruimte de mogelijkheid om een raam te openen en zijn de raampartijen op de oost- en zuidzijde voorzien van elektrische zonwering. Hierdoor is een goed arbeidsklimaat gegarandeerd.

Veiligheid:
Er wordt aandacht besteed aan inbraakpreventie. Het gebouw zal met inbraak werend hang- en sluitwerk worden afgemonteerd. Ook wordt het gebouw en omliggend terrein goed verlicht.

Schaal:
De aangeboden bedrijfsruimten inclusief kantoorruimte variëren in grootte van circa 336m² tot circa 1.832m². De losse kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 392m².

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Molada” oftewel bestemmingsplan bedrijventerrein Moleneind, Landweer en Danenhoef-Oss-2011. De bestemming in dit plan luidt: “Bedrijf 3, functieaanduiding; bedrijf tot en met categorie 4.2”.

Inritten/parkeerterrein:
Het parkeerterrein en de inritten worden verhard door het aanbrengen van betonklinkers. Deze verharding wordt wateraflopend aangelegd. Alle bedrijfsruimten en kantoren krijgen voldoende eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Reclame-uitingen:
Voor de verschillende bedrijfsruimten zal aan de voorzijde een reclamemogelijkheid worden gecreëerd. Hierdoor heeft iedere ondernemer de kans om zich individueel te profileren.

Afwerkingsniveau:
Zowel de bedrijfsruimten als kantoren worden hoogwaardig en zeer compleet afgewerkt, zodat een huurder nagenoeg niets hoeft te investeren om de nieuwe bedrijfsruimte te kunnen betrekken. Zo is er in elke bedrijfsruimte een toilet(groep), pantry met spoelbak, boiler en koelkast (kantoorgebouw tevens voorzien van vaatwasser), warmtepompinstallatie en WTW-systeem en LED-verlichting en krachtstroom. De toiletten, verkeersruimten en kantines zijn voorzien van systeemplafonds en tegelvloeren. De vloeren van de overige bedrijfsruimten zijn gereed voor een vloerafwerking naar keuze.

Bedrijfsruimte 1, Landweerstraat-Zuid 138
Kantoor 392m²
Totaal 392m²
Huurprijs per maand € 2.469,-
Servicekosten per maand € 125,-

Bedrijfsruimte 2, Landweerstraat-Zuid 138 A
Bedrijfsruimte 386m²
Kantoor 34m²
Totaal 420m²
Huurprijs per maand € 1.801,-
Servicekosten per maand € 40,-

Bedrijfsruimte 3, Landweerstraat-Zuid 138 B
Bedrijfsruimte 303m²
Kantoor 33m²
Totaal 336m²
Huurprijs per maand VERHUURD
Servicekosten per maand VERHUURD

Bedrijfsruimte 4, Landweerstraat-Zuid 138 C
Bedrijfsruimte 303m²
Kantoor 33m²
Totaal 336m²
Huurprijs per maand: VERHUURD
Servicekosten per maand: VERHUURD

Bedrijfsruimte 5, Landweerstraat-Zuid 138 D
Bedrijfsruimte 316m²
Kantoor 32m²
Totaal 348m²
Huurprijs per maand € 1295,-
Service kosten per maand € 40,-

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken