Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Landweerstraat-Zuid 138, 5349 AK Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 4.111 m²
Totale VVO 740 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 3.850,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Uniek onder architectuur gerenoveerd pand, daterend uit 1952. Kantoorruimte 392m² met een bedrijfshal van 348m², een groot afgesloten buitenterrein van ca. 1.385m² achter en voor een ruim terrein met 15 eigen parkeerplaatsen.

Kantoor
Het betreft het voormalige PNEM transformatorstation, welke over een zeer in-het-oog-springende gevel beschikt en in authentieke stijl is ontwikkeld.

Het... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05500
Huurprijs € 3.850,- per maand
Borg € 7.700,-
Servicekosten € 165,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 29 december 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.111 m²
VVO 348 m²
Kantoor oppervlakte 392 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 740 m²
Locatie
Ligging Industrieterrein
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 15
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Oss F 1389 Oss F 1389
Perceeloppervlakte 4.614 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Oss F 1122 Oss F 1122
Perceeloppervlakte 497 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Uniek onder architectuur gerenoveerd pand, daterend uit 1952. Kantoorruimte 392m² met een bedrijfshal van 348m², een groot afgesloten buitenterrein van ca. 1.385m² achter en voor een ruim terrein met 15 eigen parkeerplaatsen.

Kantoor
Het betreft het voormalige PNEM transformatorstation, welke over een zeer in-het-oog-springende gevel beschikt en in authentieke stijl is ontwikkeld.

Het verbouwde kantoorpand is voorzien van alle moderne gemakken zoals vloerverwarming, elektrische zonwering, sanitair en volledig ingerichte pantry’s. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Zo is het kantoor gasloos en wordt deze verwarmd / gekoeld met behulp van een warmtepompinstallatie. Door het gebruik van ledverlichting, hoogwaardige isolatie, WTW ventilatie-units en zonnecollectoren is er optimaal comfort aanwezig en is het pand voorbereid op de toekomst.

De imposante ontvangsthal – voorzien van veel authentieke details zoals; groen geglazuurde bakstenen, originele verlichting en natuurstenen trap – geeft toegang tot diverse speels ingedeelde ruimtes:
• Een ruimte van circa 50m² met indrukwekkende raampartij en vide;
• Een spreekkamer van circa 24m²;
• Een ruimte van circa 40m²;
• Een kantine met volledig ingerichte pantry van 25m²;
Daarnaast is er een toiletgroep en een apart entree aan de achterzijde geschakeld aan de kantine en ontvangsthal.

Via de originele trapopgang bereikt u de eerste etage. Hier bevindt zich een ruimte van circa 32m² die in verbinding staat met de onderliggende ruimte.

Via het bordes wordt de tweede trapopgang bereikt, die leidt naar de volgende etage. Hier is een grote ruimte van circa 65 m² op het zuiden gesitueerd. Deze ruimte is voorzien van een grote raampartij met een weids uitzicht.

De bovenste etage wordt bereikt via een kleine trapopgang. Hier bevindt zich een toiletruimte en een pantry. Daarnaast is hier toegang tot een ruimte aan de voorzijde van circa 40m².

De kelder beschikt over drie ruimtes. Deze zijn ideaal voor opslag en/of gebruik als archiefruimte.

De bedrijfshal
Aan de achterzijde van het perceel, achter het kantoorpand is de bedrijfshal gesitueerd met een oppervlakte van 348m². Deze vrijstaande bedrijfshal is voorzien van twee elektrische overheaddeuren en een drietal loopdeuren. De bedrijfshal beschikt over een nieuwe kantine met volledig ingerichte pantry en toiletruimte.

Indeling

De indeling van de verschillende bedrijfsruimten vindt u in de brochure.
Daarnaast zijn tekeningen in hoge resolutie opvraagbaar bij Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.

Bijzonderheden

Ligging:
Het bedrijventerrein Landweer wordt middels de Graafsebaan uitstekend ontsloten. Op circa 5 autominuten afstand bevinden zich de op- en afritten naar de A50 en A59. Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich tussen diverse gerenommeerde bedrijven zoals machinefabriek Novum, Nipa milieutechniek en machinefabriek Verhoeven.

Multifunctionaliteit:
De aangeboden bedrijfsruimte is bruikbaar als kantoor, showroom, leslokaal of atelier in combinatie met een werkplaats, opslag- of productieruimte.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Molada” oftewel bestemmingsplan bedrijventerrein Moleneind, Landweer en Danenhoef-Oss-2011. De bestemming in dit plan luidt: “Bedrijf 3, functieaanduiding; bedrijf tot en met categorie 4.2”.

Afwerkingsniveau:
Zowel de bedrijfsruimtes als kantoren zijn hoogwaardig en zeer compleet afgewerkt, zodat een huurder nagenoeg niets hoeft te investeren om de nieuwe bedrijfsruimte te kunnen betrekken. Zo is er in elke bedrijfsruimte een toilet(groep), pantry met spoelbak, boiler en koelkast (kantoorgebouw tevens voorzien van vaatwasser), warmtepompinstallatie en WTW-systeem en ledverlichting en krachtstroom. De toiletten, verkeersruimtes en kantines zijn voorzien van systeemplafonds en tegelvloeren. De vloeren van de overige bedrijfsruimtes zijn gereed voor een vloerafwerking naar keuze.

Servicekosten:
Kantoor: 392m² (1) Landweerstraat-Zuid 138 € 125,- excl. btw per maand
Bedrijfshal: 348m² ; (5) Landweerstraat-Zuid 138 D € 40,- excl. btw per maand
Afgesloten buitenterrein: ca. 1.385m²

Huurprijs:
€ 3.850,- excl. btw per maand

Beheer:
Walboomers & Timmers Woning-/Bedrijfsmakelaars
’t Dorp 9
5384 MA Heesch
Tel: 0412 - 455496

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken