Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden.

Indeling

Begane grond: Entree, bedrijfsruimte met een raampartij en lichtstraat zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. In de hal vindt u  een toilet, meterkast en uitstortgootsteen. De bedrijfsruimte is bereikbaar door middel van een elektrisch bedienbare overhead deur (3,50x3,50) en een aparte loopdeur. Het pand is gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast, elektrische cv-ketel, vloerverwarming.

Eerste verdieping

1ste verdieping: bereikbaar via een vaste trap. Opslag.

Bijzonderheden

LIGGING:	
Het bedrijfsverzamelgebouw “Habsburgstraat” is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein. De bedrijfshallen bevinden zich achter een afgesloten terrein, middels een elektrische poort. Op dit terrein bevinden zich ook in totaal 34 parkeerplaatsen. 

OPPERVLAKTE / INHOUD:	
De verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt op de begane grond 93m². De vrije hoogte bedraagt 5,00m. De eerste verdieping heeft een oppervlak van 15m².

BESTEMMING: 	
Van toepassing is het bestemmingsplan Midden Noord Oss 2012. Enkelbestemming: Bedrijf in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst

Kenmerken