Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Dommelstraat 41C, 5347 JK Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 106 m²
Totale VVO 189 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 625,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw b... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05594
Huurprijs € 625,- per maand
Borg € 1.875,-
Servicekosten € 25,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 6 september 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1994
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 106 m²
VVO 144 m²
Kantoor oppervlakte 45 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 189 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Oss H 2153 Oss H 2153
Perceeloppervlakte 106 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Entree, centrale hal met tegelvoer en systeemplafond. Aansluitend vindt u een bedrijfsruimte en kantoor/showroom. Het kantoor heeft een raampartij zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Het kantoor is ingericht met een vloertapijt, systeemplafond en stucwerk wanden. Achter in deze ruimte vindt u een pantry en het toilet. De bedrijfsruimte is bereikbaar via het kantoor, de centrale hal en via de overheaddeur. De bedrijfsruimte is afgewerkt met een vloertapijt.

Eerste verdieping

Royale entresol

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Dommelstraat” is gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Maaskade en Kanaalstraat, welke aansluiting vindt op de Megensebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De verhuurbaar vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 189m². Begane grond: Hal 52m², kantoor/showroom 45m². 1ste verdieping: entresol 92m²

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een pui met loopdeur en een overhead deur. De begane grond vloer van de hal is geheel bestraat en voorzien van een vloertapijt. Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011. Enkelbestemming: Bedrijf 2

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken