Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Dommelstraat 41B, 5347 JK Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 106 m²
Totale VVO 156 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 665,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw b... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05688
Huurprijs € 665,- per maand
Borg € 1.995,-
Servicekosten € 25,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 16 september 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1994
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 106 m²
VVO 129 m²
Kantoor oppervlakte 27 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 156 m²
Vrije hoogte 5,4 m.
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Oss H 2152 Oss H 2152
Perceeloppervlakte 106 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Entree, centrale hal met aansluitend een bedrijfsruimte en kantoor/showroom. Het kantoor heeft een raampartij zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Het kantoor is ingericht met een vloertapijt en stucwerk wanden. Achter in deze ruimte vindt u een pantry en het toilet. De bedrijfsruimte is bereikbaar via de centrale hal en via de overheaddeur.

Eerste verdieping

Royale entresol welke bereikbaar is via een vaste trap.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Dommelstraat” is gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Maaskade en Kanaalstraat, welke aansluiting vindt op de Megensebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De verhuurbaar vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 129m². Begane grond: Hal 75m² (5,40m hoog), kantoor/showroom 27m². 1ste verdieping: entresol 27m²

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een pui met loopdeur en een overhead deur. De begane grond vloer van de hal is geheel bestraat en voorzien van een vloertapijt. Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

BOUWJAAR:
1994

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011. Enkelbestemming: Bedrijf 2

PARKEREN:
Rondom het gebouw ligt een mandelig perceel, hierop zijn diverse parkeerplaatsen gerealiseerd.

SERVICEKOSTEN:
€ 25,- excl. btw per maand

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken