Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Dommelstraat 39, 5347 JK Oss

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 119 m²
Totale VVO 119 m²
In units vanaf 119 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 750,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte op zichtlocatie (kopse kant van het gebouw), bruikbaar als kantoor, atelier of showroom. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago nie... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05762
Huurprijs € 750,- per maand
Borg € 2.250,-
Servicekosten € 25,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 2 mei 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1994
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 119 m²
VVO 119 m²
In units vanaf 119 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel A+
Kadastrale gegevens
Oss H 2155 Oss H 2155
Perceeloppervlakte 953 m²
Omvang Geheel perceel
Oss H 2145 Oss H 2145
Perceeloppervlakte 185 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte op zichtlocatie (kopse kant van het gebouw), bruikbaar als kantoor, atelier of showroom. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Entree, centrale hal met vloertapijt en systeemplafond. Aansluitend vindt u het toilet, de meterkast en twee kantoren/showrooms. Deze ruimtes hebben veel raampartijen zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Verder zijn deze ruimtes ingericht met een vloertapijt, systeemplafond en lichte wandafwerking.

Eerste verdieping

In de centrale hal vindt u tevens een fraaie hard houten trapopgang naar de 1ste verdieping. Deze is ingedeeld als wachtruimte en (3de) kantoor.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Dommelstraat” is gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Maaskade en Kanaalstraat, welke aansluiting vindt op de Megensebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De verhuurbaar vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 119m².
Kantoor/showroom begane grond 71m²
Kantoor/showroom 1ste verdieping 48m²

AFWERKING:
Het kantoor/showroom is voorzien van een kunststof pui met loopdeur. Kozijnen van het kantoor/showroom zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. De entree en twee kantoren/werkruimtes zijn voorzien van een vloertapijt en systeemplafonds met lichtbakken. Het kantoor en de wachtruimte is voorzien van een vloertapijt.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011. Enkelbestemming: Bedrijf 2

PARKEREN:
Zowel voor het gebouw als rondom het gebouw ligt een mandelig perceel, hierop zijn diverse parkeerplaatsen gerealiseerd.

SERVICEKOSTEN:
€ 25,- per maand

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken