Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Dommelstraat 39A, 5347 JK Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 106 m²
Totale VVO 144 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 625,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw b... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05599
Huurprijs € 625,- per maand
Borg € 1.875,-
Servicekosten € 25,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 2 maart 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1994
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 106 m²
VVO 101 m²
Kantoor oppervlakte 43 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 144 m²
Vrije hoogte 5,4 m.
Locatie
Ligging Industrieterrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Oss H 2146 Oss H 2146
Perceeloppervlakte 106 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Entree, kantoor met een raampartij zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Het kantoor is ingericht met een vloertapijt, systeemplafond en lichte wand afwerking. Achter in het kantoor vindt u een pantry en het toilet. De bedrijfsruimte is bereikbaar via het kantoor en via de overheaddeur. De bedrijfsruimte is afgewerkt met betonklinkers op de vloer.
1ste verdieping: Royale entresol, via vaste trap bereikbaar.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Dommelstraat” is gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Maaskade en Kanaalstraat, welke aansluiting vindt op de Megensebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De verhuurbaar vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 144m². Begane grond: Hal 56m², kantoor/showroom 43m². 1ste verdieping: entresol 45m²

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een pui met loopdeur en een overhead deur. De begane grond vloer van de hal is geheel bestraat. Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011. Enkelbestemming: Bedrijf 2

SERVICEKOSTEN:
€ 25,- excl. btw per maand

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken