Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Angelenweg 165J, 5349 TG Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 73 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
€ 675,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Multifunctionele bedrijfsruimte met een bvo van ca. 148m2, verdeeld over twee gelijke bouwlagen. Bruikbaar als bijvoorbeeld werkplaats, showroom, atelier of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw met een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinscha... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05439
Vraagprijs € 675,- per maand
Borg € 2.025,-
Servicekosten € 25,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Beschikbaar vanaf Donderdag 1 maart 2018
Laatste wijziging Maandag 8 oktober 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 73 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 148 m²
Inhoud 460 m³
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte met een bvo van ca. 148m2, verdeeld over twee gelijke bouwlagen. Bruikbaar als bijvoorbeeld werkplaats, showroom, atelier of opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw met een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede dankzij het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen. Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg/Angelenweg” is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef, waar een variëteit aan bedrijven is gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch – Nijmegen), welke ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

Indeling

Begane grond: Entree tot de bedrijfsruimte met trapopgang naar de 1e verdieping, opstelplaats van de meterkast en een onder de trapopgang gesitueerde toiletruimte. 1e verdieping: Royale bedrijfs-/kantoorruimte met systeemplafond. Doordat er veel raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglichttoetreding, hetgeen zorgt voor een goed arbeidklimaat. Tevens vindt u op de verdieping een pantry en de opstelplaats van de cv-ketel.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte heeft op zowel de begane grond als 1e verdieping een vrije overspanning en op de begane grond een hoogte van 3,40m1. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ca. 1.000 kg/m². De vloerbelasting op de 1e verdieping (betonnen kanaalplaatvloer, voorzien van een monolithisch afgewerkte druklaag) bedraagt ca. 500 kg/m². De bedrijfsruimte is aan de voorzijde v.v. een loopdeur en overheaddeur. De breedte van de overheaddeur bedraagt ca. 2,80m1. De doorrijhoogte bedraagt ca. 2,75m1.

Meterkast: 220V, inclusief een groepenkast met 4 groepen, uitgevoerd met installatieautomaten, 220V–16 ampére. Tevens wordt een krachtstroomaansluiting (380V) binnengebracht in de meterkast.

De 1e verdieping beschikt over extra raampartijen waardoor er veel daglicht kan toetreden.

Er is een actieve VvE, hetgeen het bedrijfsverzamelgebouw zichtbaar ten goede komt. De service-kosten bedragen € 25,-- p.m.

Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 4

Rondom het gebouw zijn 36 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan 11 stuks aan de voorzijde

Aanvaarding in overleg

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken