Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Angelenweg 165E, 5349 TG Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 74 m²
Totale VVO 148 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 780,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw b... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05713
Huurprijs € 780,- per maand
Borg € 2.340,-
Servicekosten € 20,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 1 december 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 74 m²
VVO 74 m²
Kantoor oppervlakte 74 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 148 m²
Vrije hoogte 3,2 m.
Draagvermogen 1.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Berghem C 1747 Berghem C 1747
Perceeloppervlakte 74 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Overdekte entree, hal vloerbedekking en systeemplafond, bedrijfsruimte met een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m². Verder vindt u op de begane grond een toilet- en wastafelcombinatie. De meterkast is voorzien van een groepenkast met 4 groepen uitgevoerd met installatie automaten, 220V – 16 ampére. Tevens is een krachtstroomaansluiting (380V) binnengebracht in de meterkast.

Eerste verdieping

1ste verdieping: Royale bedrijfsruimte ingericht als kantoorruimte en spreekkamer. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er voldoende daglicht, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1ste verdieping bedraagt ±500 kg/m². Tevens vindt u op deze verdieping een pantrykeukenblok. Het keukenmeubel is uitgevoerd met drie onder en drie bovenkastjes.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg” is gelegen op het bedrijventerrein Danenhoef. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

OPPERVLAKTE / INHOUD:
De bruto vloeroppervlakte (begane grond + 1ste verdieping) bedraagt 148m²

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 4

Servicekosten:
€ 20,- per maand

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken