Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Angelenweg 165A, 5349 TG Oss

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 74 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 148 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 685,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of bijvoorbeeld opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoorruimte. De bedrijfsruimte maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg”, welke gelegen is op het bedrijventerrein Danenhoef. Op dit bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royal... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05514
Vraagprijs € 685,- per maand (geïndexeerd)
Borg € 2.055,-
Servicekosten € 25,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 22 oktober 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 74 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 148 m²
Kantoor oppervlakte 74 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 222 m²
Energieverbruik
Energielabel B
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bedrijfsruimte, bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of bijvoorbeeld opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoorruimte. De bedrijfsruimte maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw “Saksenweg”, welke gelegen is op het bedrijventerrein Danenhoef. Op dit bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel bereikbaar is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde. Het bedrijfsverzamelgebouw zelf kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaatsen en gaat uw bedrijfsimago niet verloren in massaliteit en uniformiteiteisen.

Indeling

Begane grond: Entree/hal met trapopgang. Bedrijfsruimte met een vrije overspanning en een hoogte van 3,25m¹. De vloerbelasting op de begane grond bedraagt ± 1.000 kg/m². Verder bevindt zich op de begane grond een toiletruimte en de meterkast (met alarminstallatie en verdeelkast 12 module Hager 3 fase (400V), 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar, 4 x B16 groepen, één 3 fase-meter, hoofdzekering 3 x 25A).

Eerste verdieping

Bedrijfsruimte, ingericht als kantoorruimte met aparte spreekkamer. Door de aanwezige raampartijen kan er veel daglicht toetreden, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. De vloerbelasting op de 1e verdieping bedraagt ± 500 kg/m². Tevens bevindt zich op deze verdieping een pantrykeukenblok (uitgevoerd met een metalen bovenblad, drie onderkastjes, drie bovenkastjes en een spoelbak met warm/koude kraan) en de cv-ruimte met opstelplaats van de HR Gaswandketel (Nefit).

Bijzonderheden

* De unit is aan de voorzijde voorzien van een loopdeur en overheaddeur. De breedte van de overheaddeur bedraagt ca. 2,80m¹. De doorrijhoogte bedraagt ca. 2,75m¹. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in de vorm van een betonnen kanaalplaatvloer, voorzien van een monolithisch afgewerkte druklaag.

* Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 4

* Rondom het gebouw zijn 36 parkeerplaatsen gerealiseerd

* SERVICEKOSTEN: € 25,-- exclusief btw per maand

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken