Bel ons nu 0412 455496

Te huur: Bedrijfsstraat 14, 5391 LR Nuland

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 3.214 m²
Totale VVO 1.997 m²
Aanvaarding In overleg
€ 6.820,- /mnd

Algemeen

Het project:
Het bedrijventerrein Nuland - oost, ook wel 'de Terp' genaamd, is momenteel in ontwikkeling en krijgt er mooie bedrijfsmatige parels bij. Een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op dit mooie nieuwe bedrijventerrein. Aan de Bedrijfsstraat 8 wordt momenteel onder architectuur een modern en stijlvol bedrijfspand met kantoor gerealiseerd. De in-het-oog-springende voorgevel van het k... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05517
Huurprijs € 6.820,- per maand
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 24 oktober 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.214 m²
VVO 1.462 m²
Kantoor oppervlakte 535 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 1.997 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Het project:
Het bedrijventerrein Nuland - oost, ook wel 'de Terp' genaamd, is momenteel in ontwikkeling en krijgt er mooie bedrijfsmatige parels bij. Een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op dit mooie nieuwe bedrijventerrein. Aan de Bedrijfsstraat 8 wordt momenteel onder architectuur een modern en stijlvol bedrijfspand met kantoor gerealiseerd. De in-het-oog-springende voorgevel van het kantoor kenmerkt zich door de grote raampartijen. Achter het kantoor (van 535m²) wordt een multifunctionele bedrijfshal gerealiseerd van maar liefst 927m².

Het kantoor en de bedrijfshal worden voorzien van alle moderne gemakken zoals LED verlichting, elektrische overheaddeuren (met veiligheidssluiting), vloerverwarming, sanitair en een pantry. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Door het gebruik van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en zonnepanelen zal er optimaal comfort aanwezig zijn en zal het pand voorbereid zijn op de toekomst.

Het kantoor is met de voorgevel aan de Bedrijfsstraat gesitueerd, waardoor een zichtlocatie gegarandeerd is. Het kantoor (links voor) met aansluitende bedrijfsruimte gelegen aan Bedrijfsstraat 8, zal in gebruik genomen worden door Coremans Bouw Interieur Styling.
De kantoren op de eerste verdieping, het kantoor op de begane grond (aan de rechter zijde) en de bedrijfsruimte gelegen aan de achterzijde zijn nog beschikbaar. De bouw wordt afgerond, naar alle waarschijnlijkheid zal medio oktober 2019 de oplevering plaatsvinden.

Het kantoorpand
Via de imposante hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de kantoorruimte. In deze ruime ontvangsthal vindt u tevens een toiletgroep en een trap naar de 1ste verdieping.

Op de begane grond is aan de voorzijde een grote ruimte van circa 119m² gesitueerd. Deze is voorzien van een modern vormgegeven raampartij en is ideaal om als kantoortuin of showroom te gebruiken.
Op de 1ste verdieping is evenals op de begane grond een toiletgroep en twee grote kantoorruimtes van elk 175m².
Het kantoor op de 1ste verdieping is voorzien van een pantry.

De bedrijfshal
De bedrijfshal krijgt een uitnodigende gevel en is voorzien moderne gevelbeplating. Via de hoge elektrische overheaddeuren (ASSA ABLOY Entrance Systems) of via een loopdeur is de bedrijfshal te bereiken. De bedrijfshal is volledig voorzien van vloerverwarming. Er is een mogelijkheid om een kantoor/kantine en een toiletgroep aan te leggen, hiervoor zijn alle aansluitingen reeds aanwezig en operationeel.

Indeling

De indeling van de verschillende bedrijfsruimten vindt u in de brochure.
Daarnaast zijn tekeningen in hoge resolutie opvraagbaar bij Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.

Bijzonderheden

Ligging:
Het bedrijventerrein Nuland – oost is gelegen nabij de afrit van de A59 welke aansluit op de A2 en A50. Het bedrijfsgebouw wordt gebouwd ten midden van diverse gerenommeerde bedrijven zoals Van der Sangen tuinhout, Van Aarle Volvo en Nelle schoonmaakdiensten.

Multifunctionaliteit:
De aangeboden bedrijfsruimte is bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats of bijvoorbeeld opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoorruimte. Bovendien is de bedrijfsruimte vrij indeelbaar.

Representatief:
Het project wordt gebouwd onder architectuur. Bij het ontwerp is er gekozen voor een moderne industriële look, waarbij elke ondernemer zich individueel kan profileren.

Uitstekende onderhoudsarme en energiezuinige bouw:
Een solide fundering, betonvloeren, het gebruik van eerste klas bouwmaterialen en een langdurige garantie geven de zekerheden die een ondernemer zoekt. Daarnaast is het gebouw onderhoudsarm (onder andere door het gebruik van duurzame materialen) en wordt er gebouwd volgens de laatste isolatienorm. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan energiezuinigheid. Bijvoorbeeld door het gebruik van vloerverwarming, zonnepanelen en een hoge isolatienorm. Hierdoor kan iedere ondernemer zich verantwoord en duurzaam profileren.

Voldoende daglicht:
Door toepassing van vele grote raampartijen is er voldoende daglicht waardoor een goed arbeidsklimaat is gegarandeerd.

Veiligheid:
Er wordt aandacht besteed aan inbraakpreventie. Het gebouw zal met inbraak werend hang- en sluitwerk worden afgemonteerd. Ook wordt het gebouw en omliggend terrein goed verlicht.

Schaal:
De aangeboden bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte is circa 1.462m².
Deze is opgedeeld in circa 535m² kantoor en circa 927m² bedrijfsruimte.
Indien geweest, kan de bedrijfsruimte ook met minder m² kantoor gehuurd worden.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Nuland Oost, herziening 2013”.
De bestemming in dit plan luidt: “enkelbestemming bedrijventerrein”.

Inritten/parkeerterrein:
Het parkeerterrein en de inritten worden verhard door het aanbrengen van betonklinkers. Deze verharding wordt wateraflopend aangelegd. De bedrijfsruimte en het kantoor krijgen voldoende eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Reclame-uitingen:
Voor de bedrijfsruimte zal aan de voorzijde een reclamemogelijkheid worden gecreëerd. Hierdoor heeft iedere ondernemer de kans om zich individueel te profileren. Indien gewenst zijn er -naast nummer 14- meerdere eigen huisnummers beschikbaar.

Afwerkingsniveau:
Zowel de bedrijfsruimte als kantoren worden als basis hoogwaardig afgewerkt, zodat een huurder zelf kan bepalen wat de wensen zijn qua vloer en plafond om de nieuwe bedrijfsruimte te kunnen betrekken. Zo is er in de kantoorruimte, een toilet(groep), pantry met spoelbak, vloerverwarming en (kracht)stroom. De toiletten zijn voorzien van systeemplafonds en tegelvloeren. De plafonds van de overige bedrijfsruimten zijn gereed voor een afwerking naar keuze.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken