Bel ons nu 0412 455496

Verhuurd: Bedrijfsstraat 14, 5391 LR Nuland

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 120 m²
Totale VVO 130 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 750,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Het project:
Het bedrijventerrein Nuland - oost, ook wel 'de Terp' genaamd, is momenteel in ontwikkeling en krijgt er mooie bedrijfsmatige parels bij. Een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op dit mooie nieuwe bedrijventerrein. Aan de Bedrijfsstraat 8 wordt momenteel onder architectuur een modern en stijlvol bedrijfspand met kantoor gerealiseerd. De in-het-oog-springende voorgevel van het k... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05517
Huurprijs € 750,- per maand
Borg € 2.250,-
Servicekosten € 50,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 23 juli 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 120 m²
VVO 10 m²
Kantoor oppervlakte 120 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 130 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Beschrijving

Het project:
Het bedrijventerrein Nuland - oost, ook wel 'de Terp' genaamd, is momenteel in ontwikkeling en krijgt er mooie bedrijfsmatige parels bij. Een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op dit mooie nieuwe bedrijventerrein. Aan de Bedrijfsstraat 8 wordt momenteel onder architectuur een modern en stijlvol bedrijfspand met kantoor gerealiseerd. De in-het-oog-springende voorgevel van het kantoor kenmerkt zich door de grote raampartijen.

Het kantoor wordt voorzien van alle moderne gemakken zoals LED verlichting en vloerverwarming. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Door het gebruik van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en zonnepanelen is er optimaal comfort aanwezig en zal het pand voorbereid zijn op de toekomst.

Het kantoor is met de voorgevel aan de Bedrijfsstraat gesitueerd, waardoor een zichtlocatie gegarandeerd is. Het kantoor (links voor) met aansluitende bedrijfsruimte gelegen aan Bedrijfsstraat 8, is in gebruik bij Coremans Bouw Interieur Styling.
Het kantoor op de begane grond (aan de rechter zijde) is nog beschikbaar.

Het kantoorpand
Via de imposante hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de kantoorruimte. In deze ruime ontvangsthal vindt u tevens een toiletgroep.

Op de begane grond is aan de voorzijde een grote ruimte van circa 120m² gesitueerd. Deze is voorzien van een modern vormgegeven raampartij en is ideaal om als kantoortuin of showroom te gebruiken.

Indeling

De indeling van de verschillende bedrijfsruimten vindt u in de brochure.
Daarnaast zijn tekeningen in hoge resolutie opvraagbaar bij Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.

Bijzonderheden

Ligging:
Het bedrijventerrein Nuland – oost is gelegen nabij de afrit van de A59 welke aansluit op de A2 en A50. Het bedrijfsgebouw wordt gebouwd ten midden van diverse gerenommeerde bedrijven zoals Van der Sangen tuinhout, Van Aarle Volvo en Nelle schoonmaakdiensten.

Representatief:
Het project is gebouwd onder architectuur. Bij het ontwerp is er gekozen voor een moderne industriële look, waarbij elke ondernemer zich individueel kan profileren.

Uitstekende onderhoudsarme en energiezuinige bouw:
Een solide fundering, betonvloeren, het gebruik van eerste klas bouwmaterialen en een langdurige garantie geven de zekerheden die een ondernemer zoekt. Daarnaast is het gebouw onderhoudsarm (onder andere door het gebruik van duurzame materialen) en wordt er gebouwd volgens de laatste isolatienorm. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan energiezuinigheid. Bijvoorbeeld door het gebruik van vloerverwarming, zonnepanelen en een hoge isolatienorm. Hierdoor kan iedere ondernemer zich verantwoord en duurzaam profileren.

Voldoende daglicht:
Door toepassing van vele grote raampartijen is er voldoende daglicht waardoor een goed arbeidsklimaat is gegarandeerd.

Veiligheid:
Er wordt aandacht besteed aan inbraakpreventie. Het gebouw zal met inbraak werend hang- en sluitwerk worden afgemonteerd. Ook wordt het gebouw en omliggend terrein goed verlicht.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Nuland Oost, herziening 2013”.
De bestemming in dit plan luidt: “enkelbestemming bedrijventerrein”.

Parkeerterrein:
Het parkeerterrein is verhard met betonklinkers. Deze verharding is water aflopend aangelegd. Het kantoor krijgt voldoende eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Reclame-uitingen:
Voor de bedrijfsruimte zal aan de voorzijde een reclamemogelijkheid worden gecreëerd. Hierdoor heeft iedere ondernemer de kans om zich individueel te profileren.

Beheer:
Walboomers & Timmers Woning-/Bedrijfsmakelaars
’t Dorp 9
5384 MA Heesch
Tel: 0412 - 455496

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken